Sema Şimşek: "Vatan sağolsun mu bilmiyorum"

Hürriyet yazarı Kanat Atkaya'nın sevgilisi Sema Şimşek, "Oğlumu askere gönderir miyim bilmiyorum? Vatan sağolsun mu onu da bilmiyorum" dedi

resim yok
02 Mayıs 2016 - 18:35
Magazin

Hürriyet yazarı Kanat Atkaya'nın sevgilisi, manken ve oyuncu Sema Şimşek şehit haberlerine tepki göstererek, oğlunu askere göndermek istemeyebileceğini söyledi.

Son zamanlarda yaşanan olaylara çok ağladığını ifade eden Şimşek bunların bitmesini istediğini anlattı:

"OĞLUMU ASKERE GÖNDERİR MİYİM BİLMİYORUM"

"Bir anne olarak konuşuyorum. Çok acı bir şey. Şu an da her şeyin ötesinde bir erkek çocuğum var. Ve elbetteki askere gitmek isteyecektir ama ben isteyecek miyim? Bunu bilmiyorum. Vatan sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum. Ama ölen ve yitip giden onca genç, belki bu dünyayı değiştirebileceklerdi. Hiçbiri olamıyor. Bitsin artık yani ne için yani bitsin"

16-05/02/k_4034-1.jpg

KURTLAR VADİSİ'NDE OYNAMIŞTI

Oyuncu Sema Şimşek, bir dönem Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı İnci Tataroğlu karakteriyle biliniyor. İnci Tataroğlu karakteri, dizinin başrolü Polat Alemdar ile evlilik yapmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin