Sena Akay gelecek planlarını anlattı!

Geçen yılın Best Model of the World birincisi Sena Akay: ''Bu yılki yarışmada tacımı devredecek olmam çok acıklı. Maalesef saltanatımız bir yıl sürüyor.''

resim yok
29 Kasım 2013 - 10:21
Röportaj

Geçen yılın Best Model of the World birincisi Sena Akay:

 

''Bu yılki yarışmada tacımı devredecek olmam çok acıklı. Maalesef saltanatımız bir yıl sürüyor.''

2012 Best Model of the World birincisi Sena Akay, 06 Aralık'ta Sofya'da gerçekleşecek olan Best Model of the World 2013'te tacını devredecek.

 

Akay, 80 ülkenin katılacağı yarışmayla ilgili konuştu...


Geçen yıl dünyanın en iyi mankeni seçildiniz. Bu bir yıl nasıl geçti?


Nasıl geçtiğini anlamadım. Ocak ayında Paris'te yapılan haute couture defilelerine gittim ve 'Alice Harikalar Diyarında'ymışım gibi hissettim.

 

Moda dünyasının şöhretlerini yakından görmek ve tanımak, bir de mankenlik yapmak... İnsan daha ne ister!

 

PODYUMA DAHA ÇOK ÇIKACAĞIM

Türkiye'de ilk kez nerede podyuma çıktınız?

Ankara Moda Günleri'nde podyuma çıktım ve çok heycanlandım. Podyumda Şenay Akay ve Ece Gürsel ile birlikte yürüdüm.

 

Onlar, ülkemizin en büyük modelleri. Aynı gecede Best Model dördüncüsü Tuğba Melis Türk de vardı. Ne güzel bir his; Best Model'ler resmi geçidi gibi...[reklam]

Best Model yarışmalarının kurucusu Erkan Özerman ile çalışmak nasıl bir his?


Kendisi, yıllarca Erkan Amca dediğim biri. Onun verdiği nasihatlar ve disiplinle büyüdüm. Sıkı, disiplinli, kolay kolay hiçbir başarısızlığı ve mazareti kabul etmeyen biridir.


Düzenli olarak mankenlik yapmıyorsunuz; neden?


Bu yıl İstanbul Fashion Week'te beş defilede modellik yaptım. Gizia defilesi, İstanbul'daki ilk podyum tecrübem oldu. Önümüzdeki yıl bunu ikiye katlayıp en az 10 defileye çıkmayı hedefliyorum.


Peki gelecek planlarınız neler?


Öncelikle 1-7 Aralık'ta Sofya'da olacağım. Tacımı bu yılki Best Model of the World birincisine devredeceğim. Acıklı ama saltanatımız bir yıl sürüyor! Bu yılki Türk yarışmacıları da destekleyeceğim.

 

 

ÜNLÜ İSİM FORMUNUN SIRRINI AÇIKLADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin