Şener Şen'e Yargıtay'dan müjdeli haber!

Usta oyuncu Şener Şen'e iyi haber!

resim yok
24 Nisan 2014 - 10:15
Magazin

Usta oyuncu Şener Şen'e iyi haber!

Yargıtay'dan beklenen haber geldi...

Sarıyer Belediyesi'nin tüm hamleleri sonuçsuz kaldı...


İşte detaylar:

9 metrekare eklentisi zaman aşımına uğradı.

 

YARGITAY KARARI ÇIKTI!

Ünlü sanatçı Şener Şen'in Sarıyer Sinemköy Sitesi'ndeki villasının giriş kısmına 9 metrekarelik kaçak eklenti yaptığı gerekçesiyle 2008 yılından beri yargılandığı dava Yargıtay kararı ile düştü.

2012 yılında İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nin zaman aşımı süresinin dolduğu için davanın düştüğü kararına Sarıyer Belediyesi'nin itirazı üzerine dosya Yargıtay'a gönderilmişti.

 

SARIYER BELEDİYESİ'NİN İTİRAZI

Sarıyer Belediyesi, sanığın villayı satın aldığı tarihten sonra da muhtelif zamanlarda eklentiler yapmaya devam ettiğini bu nedenle zaman aşımı süresinin olmadığını iddia ederek yerel mahkemenin kararının bozulmasını istedi.

 

ONADI

Temyiz talebini inceleyen Yargıtay Ceza Dairesi, zaman aşımı süresinin dolduğuna ilişkin kararı yerinde bularak onadı.[reklam]

ŞENER'İN SON DÖNEM KARİYERİ

Usta oyuncu Şener Şen, 1996 senesinde Türk sinemasında bir devrim yaratan 'Eşkıya' filminde Uğur Yücel ile birlikte oynadı. Yavuz Turgul'un senaryosunu yazdığı ve yönettiği bu film Türk sinema sektöründe o dönem için bir rekor kırarak ve 2,5 milyonu aşkın seyirciyi sinemalara çekti.

Gaziantepli kebap üstadı Ali Haydar'ı canlandırdığı İkinci Bahar (1998-2001) dizisinde diğer başrol oyuncusu, Hanım adlı Trakyalı bir mezeciyi canlandıran Türkan Şoray'dı.

Yönetmenliğini Yavuz Turgul'un yaptığı Gönül Yarası (2005) filmindeki emekli öğretmen Nazım rolüyle 42. Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı.

Bu filmi, yönetmenliklerini Yavuz Turgul'un yaptığı, 'nesli tükenen bir kabadayıyı' canlandırdığı Kabadayı (2007) ile başrollerini Çetin Tekindor ve Cem Yılmaz'la paylaştığı Av Mevsimi (2010) izledi.

 

 

PINAR ALTUĞ'A BU KEZ DAVA ŞOKU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin