resim yok
22 Ekim 2010 - 00:00

Aşk-ı Memnu'nun sansasyonel çifti senarist Ece Yörenç'in doğumgünü partisinde hasret giderdi. Ece Yörenç, kırk sekizinci yaşını Asmalımescit'teki Ece Bar'da kutladı. Partiye Aşk-ı Memnu oyuncuları Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Zerrin Tekindor'un yanı sıra Kerem Çatay, Fırat Çelik, Gökçe Bahadır ve Ali Sunal da katıldı. Eski ekip arkadaşları ile hasret gideren Kıvanç Tatlıtuğ, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Londra'ya gideceği söylenen ünlü oyuncu, "Hayır, başka bir ülkeye gideceğim ve orda oyunculuk dersi alacağım" dedi. Tatlıtuğ, tiyatroda oynamak için elli bin TL istediği haberlerine de yanıt verdi: "Bu haberler doğru değil, böyle şeyler yok." Beren Saat, dizide eşinin yeğeni olmasına rağmen yasak aşk yaşadığı Behlül'ü oynayan Tatlıtuğ'u görünce yerinden fırlayıp hemen boynuna sarıldı. Şu sıralar Fatmagül'ün Suçu Ne'de oynayan ve Aşk-ı Memnu'daki Bihter rolünü kısa sürede unutturmayı başaran Beren Saat, "Seni çok özledim" dediği Tatlıtuğ'la uzun süre sohbet etti. Yoğun programları nedeni ile uzun zamandır görüşemeyen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, bu ayrılığın acısını doğumgünü partisinde işte böyle çıkardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin