Sense8 iptal edildi!

Netflix, bilim-kurgu draması Sense 8 ile üçüncü sezonda devam etmeme kararı aldı. Buna göre Sense 8'in iptali gerçekleşti.

Volkan Küçükel
02 Haziran 2017 - 01:00
İptal - Onay

Netflix'in çok konuşulan dizileri arasında yer alan Sense8 için pek beklenmedik bir gelişme yaşandı.

"SENSE8" 3. SEZON OLMAYACAK!

Online yayıncı platform Netflix, Lana & Lilly Wachowski ile J. Michael Straczynski'nin elinden çıkan bilim-kurgu draması Sense8 ile üçüncü sezonda devam etmeme kararı aldı. Buna göre Sense 8'in iptali gerçekleşti.

Karar, ikinci sezon bölümlerinin Neflix abonelerine 05 Mayıs'ta sunulmasının ardından henüz bir ay geçmemişken gelmiş oldu.

17-06/02/sense8-twitetr.png

Netflix Orijinal İçeriklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cindy Holland bu kararla ilgili "23 bölüm, 16 şehir ve 13 ülkenin ardından Sense8 topluluğu sona eriyor" derken "Lana, Lilly, Joe ve Grant'a (Hill) vizyonları için; tüm oyuncu kadrosu ve ekibe hünerleri ve yapıma olan bağlılıkları için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

SENSE8 İPTAL NEDENİ

Sense8'in büyük bütçeli bir dizi olması nedeniyle prodüksiyon öncesi, prodüksiyon ve prodüksiyon sonrası süreci fazlasıyla uzun sürmüş; ikinci sezon neredeyse ilk sezonun bitiminden iki sene sonra izleyicilerle buluşabilmişti. Netflix muhtemelen bu zorlu süreci daha fazla devam ettirmemek istediğinden oyuncularla yeniden anlaşma yoluna gitmedi ve diziyi iptal etti.

17-06/02/sense8.jpg

Sense8 yoğun ve anlaşılması biraz güç mitolojisiyle Netflix'in Orange is the New Black ya da Stranger Things dizileri gibi geniş hayran kitlesine ve popülaritesine ulaşamasa da sadık bir izleyici kitlesine sahipti.

Aml Ameen, Doona Bae, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton, Max Riemelt, Miguel Angel Silvestre ve Brian J. Smith gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizi; dünyanın hem coğrafi hem de kültürel olarak farklı yerlerinde hayatını sürdüren ve birbirini tanımayan sekiz farklı karakter'in birbirlerini hissetmesiyle başlayıp aynı zihinleri, bilgileri, yetenekleri paylaşmalarıyla ilginç bir hale bürünen bir hikayeye sahipti.

NETFLIX CEPHESİNDE İPTALLER ÜST ÜSTE GELİYOR

Netflix, geçtiğimiz günlerde bir başka yüksek bütçeli dizisi Baz Luhrman'ın Sony TV yapımcılığındaki The Get Down'ı için de iptal kararı almıştı. Birçok kaliteli dizisiyle gönülleri fetheden Netflix şu sıralar hiç alışık olmadığımız iptal kararları ile takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

"Sense8" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin