Sera Tokdemir: Rolüm için kapanırım

Kertenkele dizisinin sevilen oyuncusu Sera Özdemir, yeni filmi için kapandı.

resim yok
22 Mart 2015 - 14:24
Magazin

ATV ekranlarında yayınlanan Kertenkele dizisinin Zehra'sı Sera Tokdemir, verdiği bir röportajda "Rolüm için açılmam ama örtünürüm" dedi.

 

Yeni bir sinema filmi için kamera karşısına geçen Tokdemir, 1980 darbesinde inancı ve düşüncesi nedeniyle hayatı altüst olan başörtülü bir kızı canlandırıyor. Sera Tokdemir, başörtüyü takarken yabancılık hissetmediğini söylüyor ve ekliyor: “Başörtülü halimi sevdim

 

İşte Sera Tokdemir röportajından ara başlıklar...

 

Filmde Nimet karakterini oynuyorsunuz. Karakterin nesi etkiledi sizi?

 

Üç çocuğuyla hapse giren kocasına destek oluyor. Bütün sıkıntılara tek başına göğüs germek durumunda kalıyor. Çok güçlü bir kadın. İnançlarından asla ödün vermiyor. Çetin bir yaşam mücadelesi veriyor. Oynadığım karakter bana çok ilham verdi.

 

"BAŞÖRTÜLÜ HALİMİ SEVDİM"

İlk defa başörtülü bir kadını oynadınız. Nasıl hissettiniz kendinizi örtünün içinde?

 

Bana "Rol için kapanır mısın?" diye sorduklarında "Açılmam ama kapanırım" dedim. Başörtüyü taktığımda içinde kendimi farklı hissetmedim. Sete gelip başörtüsünü taktığımda sanki hep örtülüymüşüm gibi hissettim. En güzel tarafı da buydu, başörtülü halimi sevdim.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin