Serdar Deniz Amerikan dizisinde

Oyuncu Serdar Deniz, 'Covert Affairs' isimli Amerikan dizisinin bir bölümüne konuk oldu. Deniz, polisiye türündeki dizinin Türkiye'de çekilen sahnelerinde bir Rus'u oynadı

resim yok
06 Nisan 2015 - 18:23
Magazin

TV dizilerinin sevilen ismi Serdar Deniz, Amerika'da yayınlanan polisiye dizisi 'Covert Affairs'te konuk oyuncu olarak yer aldı. Beş sezondur devam eden dizinin Türkiye'de çekilen bölümlerinde 'Krasny' adında bir Rus'u canlandıran Deniz, sahnelerini İngilizce oynadı. Ünlü oyuncu, dizinin yönetmeni Stephen Kay ve başrol oyuncusu Piper Perabo ile aynı seti paylaşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. 

 

'ÖLÜM SAHNELERİNE ALIŞIĞIM' 

Senaryo gereği vurularak öldüğü sahnede, ekibin kendisine büyük özen gösterdiğini belirten Deniz, şöyle konuştu: "Yere düşerken yaralanmayayım diye çok titizlendiler ve yere koruyucu sermek istediler ama bu sefer sahneyi genel planda çekemeyeceklerdi. Türkiye'de genelde her sezon sonunda ölümü tattığımız için bu tür sahnelerde uzmanlaştık sayılır. Vurulmalara ve düşmelere alışık olduğumdan koruyucuya gerek duymadım. Sahne istediklerinden daha güzel oldu."

 

Deniz, şu sıralar 'Diriliş: Ertuğrul' dizisinde 'Titus' karakteriyle ekrana geliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin