Serdar Ortaç nişanlısının yüzünü güldürdü!

Nişanlısının yüzünü güldürdü!

resim yok
17 Ocak 2014 - 09:37
Magazin

Nişanlısının yüzünü güldürdü!

Centilmenlik ondan sorulur!

 

İşte objektife yansıyanlar:

Serdar Ortaç, nişanlısı Chloe Loughnan ve ekibiyle birlikte Etiler'deki Teppenyaki adlı restoranda yemek yedi.

 

CENTİLMEN ORTAÇ!

Mekan çıkışında aracının direksiyon koltuğuna yönelen Ortaç, daha sonra geri dönerek Chloe'nin kapısını açtı.

Ünlü şarkıcının bu centilmen hareketi, nişanlısının yüzünü güldürdü.

 

CHLOE KINA YAKMIŞTI

Serdar Ortaç'ın İrlandalı nişanlısı Chloe Loughnan önceki gün evlilik fuarında Erol Yıldırım'ın düzenlediği kına gecesi törenine katılmıştı.

Törende bindallı giyip kına yakan Loughnan, gazetecilerin "Kınada ağlamak adettir" sözleri üzerine "Benim en mutlu günüm bugün olacak neden ağlayayım" demişti.

Türk geleneklerine göre evlenmek istediğini belirten güzel manken kınanın bekar kızlara şans getirdiğini öğrenince elini yıkamamıştı.

 

CHLOE'DEN İNCİLER

 * İrlanda yemekleri yapıyorum. Serdar’ı farklı tatlarla tanıştırmak istiyorum. Yaptıklarımı yiyince çok beğeniyor ama Türk yemeklerinden vazgeçemiyor. Ben de Türk yemekleri yapmayı öğrenmeye başladım.[reklam]

* Evin içinde 24 saat şarkı söylüyorum ama sesim hiç güzel değildir. O yüzden şarkı söylemeyi Serdar'a bırakmak istiyorum.

* Demet Akalın’ın şarkılarını çok seviyorum. Ebru Gündeş'in sesini beğeniyorum ama tabii ki favorim Serdar Ortaç!

* Modayı çok seviyorum. 15 yaşından beri takip ediyorum.

* adL takip ettiğim ve sevdiğim bir marka. Cengiz Abazoğlu da çok başarılı bir tasarımcı. Modelliğin en sevdiğim yanlarından biri de defilelerde olmak. Oradaki enerjiyi ve atmosferi çok seviyorum. Ben modellik kariyerime devam etmek için üniversiteye bile gitmedim.

* Aslında çok başarılı bir öğrenciydim. İrlanda'da üniversitede gazetecilik bölümünü kazandım. Ama tam o sırada Paris'teki bir ajanstan aradılar ve modellik için Fransa’ya çağırdılar. Ben de gittim. Sonra İstanbul'a geldiğim için İrlanda'daki okuluma devam edemedim.

* Öncelikle Türkçe'yi tam olarak öğrenmek istiyorum. Çünkü oyunculuk ya da farklı alanlarda da Türkiye'de kariyerimi devam ettirmeyi düşünüyorum. Dediğim gibi üniversiteye gitmeyi planlıyorum. İleride çocuklarıma gösterecek bir diplomam ve güzel bir kariyerim olsun istiyorum. Belki bir mağaza açıp bu şekilde de kariyerimi sürdürebilirim. Modadan kopmak istemiyorum.

 

 

ÜNLÜLERİN YILBAŞI GECESİ NASIL GEÇTİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin