Serdar Ortaç'a destek bakın kimden geldi?

Serdar Ortaç'ın vokalisti Nihan Çilesiz, kısa süre önce ilk albümünü piyasaya çıkardı. Hâlâ ünlü şarkıcıyla çalışan Çilesiz, Ahmet Kaya konusunda Ortaç'a yönelik tavra tepki gösterdi

resim yok
26 Kasım 2013 - 09:49
Röportaj

Serdar Ortaç'ın vokalisti Nihan Çilesiz, kısa süre önce ilk albümünü piyasaya çıkardı. Hâlâ ünlü şarkıcıyla çalışan Çilesiz, Ahmet Kaya konusunda Ortaç'a yönelik tavra tepki gösterdi.

Yaklaşık 10 yıldır Serdar Ortaç'ın vokalistliğini yapan Nihan Çilesiz, bir yandan müzik kariyerini sürdürürken bir yandan da Nişantaşı'nda butik açtı.

 

Çilesiz, kariyeri ve müzik dünyasında kendisine çok destek olan Ortaç hakkında konuştu...


2003 yılından bu yana Serdar Ortaç'ın vokalistliğini yapıyorsunuz. Bize müzik dünyasına nasıl adım attığınızı anlatabilir misiniz?


Konservatuvarda okurken sahneye çıkmaya başladım. 2003'te Serdar Ortaç ile tanıştım. Yaklaşık 10 yıldır da onunla çalışıyorum.

 

VOKALİSTLİĞE DEVAM

Yaz başında kendi albümünüzü piyasaya çıkardınız...


Evet, yaklaşık bir yıl önce albüm yapmaya karar verdim. Serdar Ortaç'a danıştım. Bu süre zarfında parçaları topladım ve yaz başında 'Körpe' isimli albümümü piyasaya çıkardım.


Albüm yapanlar genellikle vokalistlikten ayrılır. Ancak siz işinizi bırakmadınız, öyle değil mi?


Evet, hâlâ Serdar Ortaç ile çalışıyorum. Albümü piyasaya çıkartır çıkarmaz hemen vokalistlikten ayrılmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Ancak bir gün Nihan Çilesiz adı herkes tarafından bilinirse, o zaman Ortaç'ın yanından ayrılırım.

 

ORTAÇ ÇOK ETKİLENDİ

Albümü piyasaya çıkartırken hedefiniz neydi?


Sadece bir başlangıç yapmayı hedefledim. Birden koşmayı değil, yürümeyi öğrenmeye çalışıyorum. İlk başlangıcım da güzel gitti.[reklam]

Serdar Ortaç'ın 29 Ekim'de Mersin'de verdiği konserde tatsız olaylar yaşanmıştı... Bir grup, Ahmet Kaya posteri açmış daha sonra da sahneyi taşlamıştı... Bu olaydan Ortaç nasıl etkilendi?


Serdar Ortaç tabii ki çok etkilendi bu olaydan. 1999 yılında Magazin Gazetecileri Derneği'nin Ödül Töreni'nde yaşanan ve Ahmet Kaya'yı hedef alan olayın bir kişiye mal edilmesi yanlış. İnsanlar birbirlerine sevgiyle yaklaşmasını isterim, ki Serdar Ortaç bunu kendi adına yapıyor. Tabii her şey karşılıklı.

 

KENDİ SAHNE KIYAFETLERİMİ TASARLIYORUM

Müziğin yanı sıra modaya da el atmışsınız. Nişantaşı'nda bir butiğiniz var...


Aslında tasarım tamamen hobimdi. Kendi sahne kıyafetlerimi tasarlayarak başladım bu işe. Ondan sonra Serdar Ortaç'ın kıyafetlerini de yapmaya başladım. Yaklaşık bir yıl önce bu butiği açtım.


Defile yapmak gibi bir hayaliniz var mı?


Defile yapmayı düşünüyorum ama bu, zaman ve emek istiyor. Bir sene sonra kendi koleksiyonumu oluşturup defile yapmak istiyorum.

 

 

SERDAR ORTAÇ'TAN ŞOK AÇIKLAMA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin