Şeref Meselesi için yapmadıkları kalmadı!

Şeref Meselesi için yapmadıkları kalmadı!

resim yok
13 Kasım 2014 - 10:40
Magazin

Kanal D'nin başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen ve Şükran Ovalı'nın paylaştıkları yeni dizisi 'Şeref Meselesi'nin çekimleri sürüyor.

Bürsin canlandırdığı Yiğit karakteri için, protein özel sıvı diyetiyle 7 kilo verdi. At binme ve  zeybek dersleri aldı.

Dizi 23 Kasım'da başlıyor.

 

ŞEREF MESELESİ YAPTILAR!

'Şeref Meselesi' dizisinin oyuncuları Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız, rollerinin hakkını vermek için sıkı çalışıyor.

Bürsin, zeybek ve at binme dersleri aldı, Özyıldız ise avukatlık mesleğini yakından inceledi.

 

YOĞUN HAZIRLIK SÜRECİ

23 Kasım'da ilk bölümüyle Kanal D'de ekrana gelecek 'Şeref Meselesi'; Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen ve Şükran Ovalı gibi genç yetenekleri bir araya getirdi. Dizide iki kardeşi canlandıran Bürsin ve Özyıldız, çekimlere aylar öncesinden başladı...

Kerem Bürsin, 'Yiğit Kılıç' karakteri için saç ve sakalını uzattı. Sıvı diyeti yapan oyuncu; kafes dövüşü, boks ve koşuyla yedi kilo verdi. Yaz tatilini Amerika'da geçiren oyuncu, Teksas'ta at binme dersleri aldı.

Avukat 'Emir Kılıç'ı oynayan Şükrü Özyıldız ise meslek üzerine araştırmalar yaptı, tiyatro oyunları ve filmler seyredip, oyuncu koçuyla birlikte çalıştı.[reklam]

Özyıldız rolüne daha çok psikolojik olarak hazırlandı. Avukatlık mesleği üzerine araştırmalar yapan oyuncu, konu ile ilgili birçok film izledi.

 

'ŞEREF MESELESi'NE GERi SAYIM

İlk bölümü 23 Kasım'da yayınlanacak olan 'Şeref Meselesi' dizisi, tanıtımıyla şimdiden büyük merak uyandırdı

Kanal D'nin, başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen ve Şükran Ovalı'nın paylaştığı yeni dizisi 'Şeref Meselesi' ekrana gelmek için gün sayıyor.

23 Kasım'da izleyici ile buluşacak olan dizinin çekimleri devam ederken, oyuncular rolleri gereği, at binmeden zeybek oynamaya kadar birçok alanda eğitim aldılar.

 

'ŞEREF MESELESİ' YENİ TANITIM VİDEOSU

 

 

KEREM BÜRSİN'İN ŞAŞIRTAN İTİRAFI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin