'Şeref Meselesi' ön gösterimi yapıldı

Kanal D’nin başrollerini; Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Taner Turan, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Ahmet Dizdaroğlu, Şerif Erol ve Tilbe Saran’ın paylaştıkları “Şeref Meselesi”nin ön gösterimi dün akşam Kanyon AVM Cinemaxsimum Sinemaları’nda yapıldı.

resim yok
19 Kasım 2014 - 12:38
Yeni Bölüm

Yapımını D Yapım’ın, yapımcılığını E. Ayşe Durmaz’ın üstlendiği, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, senaryosunu da Seray Şahiner’in kaleme aldığı “Şeref Meselesi” dizisinin ön gösterimine çok sayıda davetli katıldı.
 

Dizide rol alan oyuncular ve yapım ekibinin tam kadro olarak yer aldıkları, Doğan TV Holding CEO’su İrfan Şahin ve Kanal D yöneticilerinin ev sahipliğindeki geceye, reklam verenler, reklam ajansları, gazeteciler ile “Ulan İstanbul” ve “Hayat Yolunda” dizilerinin oyuncuları da katıldı.
 

 

Canlı yayınlarla “Şeref Meselesi


 
Şeref Meselesi” ön gösterim daveti, saat 18.30’da kokteyl ile başladı. Dizi oyuncuları gösterim öncesinde, Cüneyt Özdemir ile Kanal D Haber ve CNN Türk’te ekrana gelen Afiş ve Her Şey programlarına canlı yayın konuğu oldular.
 

Başrol oyuncularının fanları da davetliler arasındaydı Kanal D, twitter kullanıcıları arasında geçtiğimiz hafta sonu bir yarışma yaptı.
 

Twitter kullanıcıları, #şerefmeselesi etiketiyle, dizinin ekranda dönen tanıtımlarında en beğendikleri sahneyi ve neden beğendiklerini paylaşarak, “Şeref Meselesi”nin ön gösterimine hediye bilet kazanma şansı elde etmek için yarıştılar.Yarışmaya binlerce katılım oldu. Kazanan 25 kişi de, ön gösterimde, dizinin ilk bölümünü hayranı oyuncularla birlikte izlediler.
 

 
İlk bölümü Pazar günü saat 20.00’de ekrana gelecek dizinin konusu şöyle;
 

Yiğit (Kerem Bürsin) ve Emir (Şükrü Özyıldız) iki kardeştir. Yiğit oldukça çekici, hovarda ve dışadönük bir gençken, kardeşi Emir ise abisinin aksine dış görünüşünden ziyade aklına güvenen, zeki ve başarılı biridir. Her ne kadar zıt olsalar da, birbirine bağlı bu iki kardeşin dünyaları, önce dedelerinin, ardından da babalarının ölümü ile altüst olur. İki kardeşin yanyana yürüdüğü yol, kısa bir süre sonra onları karşı karşıya getirecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin