resim yok
05 Haziran 2012 - 00:00

 

Usta tiyatrocu Enis Fosforoğlu’nun kendi izinden giden kızı Seren Fosforoğlu (36), önceki gün eski tenis hocası İbrahim Öztürk ile evlendi
Kadıköy Kokteyl Salonları’nda düzenlenen nikahı Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk kıydı. Nikâhta çiftin şahitliğini aynı zamanda tanışmalarına vesile olan Mustafa Kerem Taşdemir ve Didem Akbostancı yaptı. Baylan Pastanesi tarafından Seren Fosforoğlu’na düğün hediyesi olarak 5 katlı pasta yapıldı. Damat Öztürk, arkadaşları ile nikâhtan bir gün önce bekârlığa veda partisi, Fosforoğlu da Bizbize isimli mekanda kına gecesi yaptı.  Düğünden ilginç bir hatıra kalması için Kadıköy Balon Yönetimi çifti görüntülemek için balon tahsis etti. Ancak Seren Fosforoğlu’nun yükseklik korkusu nedeniyle çekim gerçekleşemedi. Bunun üzerine çiftin düğün fotoğraflarının çekimi, Doubletree by Hilton Moda’da yapıldı. Çift, yaz boyunca uzun bir balayı yapmayı planlıyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin