resim yok
26 Mayıs 2011 - 00:00

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, aynı günde iki farklı bayanla birden görüntülenerek, kafaları karıştırdı.

 

 

Uzun süredir, Lale Devri isimli dizideki rol arkadaşı güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'yla aşk yaşadığı bilinen Tolgahan Sayışman birkaç gün içinde, iki farklı kadınla birden objektiflere yakalandı.
 
Birkaç gün önce manken Bilge Kara'yla görüntülenen Tolgahan Sayışman ünlü mankenle arasında birşey olmadığını ilginç bir gerekçeyle açıklamış ve 'Bilge benim çok eski arkadaşım, ayrıca benden 5 yaş büyük' demişti.
 
Tolgahan Sayışman biraz önce haber merkezimize ulaşan görüntülere göre Bebek'teki bir kafede bu kez Muhteşem Yüzyıl dizisinde de rol alan güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy'la birlikte görüntülendi.
 
Birkaç gün içinde 2 farklı kadınla görüntülenen Tolgahan Sayışman kafaları karıştırırken, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'yla olan ilişkilerinin akıbeti de merak konusu oldu.
 
Bakalım hem Tolgahan Sayışman cephesi, hem de Serenay Sarıkaya cephesi, bu gelişmelerden sonra nasıl bir açıklama yapacaklar

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin