Serenay Sarıkaya Fi'ye veda mı ediyor?

Ay Yapım imzalı Fİ dizisinin başrol oyuncusu olan Serenay Sarıkaya'nın geçtiğimiz ay diziye veda edeceği dedikoduları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu haber sevenlerini oldukça üzerken hala iddia olduğunun da altını çizmek gerekiyor. Peki Serenay Sarıkaya gerçekten veda edecek mi?

Berfu Gürle
19 Eylül 2017 - 15:00
Magazin

PuhuTv'de internet dizisi olarak seyirci karşısına çıkan dizisi, ilk bölümden itibaren çok sayıda takipçiye ulaşmıştı. Başrollerinde bir çok ismin yer alması dizinin dikkat çeken sebeplerin bir tanesiydi. Dizideki rolü ile bir çok sahnede gündeme gelen ve kusursuz oyunculuğuyla oldukça beğeni toplayan Serenay Sarıkaya'nın veda edeceği söylentisi dolaşıyor.

17-09/19/serenay-sarikaya-fiye-veda-mi-ediyor2.jpg

Peki Duru Kimdir?

Fi dizisi ana karakterinden biri olan Duru, dans etmeyi seven, azimli, hırslı ve oldukça güzel bir kadındır. Sezon finalinde aslında tüm yaşananların Duru'nun planladığı ortaya çıkmış ve bu gerçek hayranlarını şaşırtmıştır.  

Yeni Sezonda 4 Bölüm Oynayacak

Posta Gazetesi'nin vermiş olduğu bilgiye göre yeni sezonda sadece 4 bölüm oynacak. Duru karakterinin diziye nasıl veda edeceği de şimdiden belirlenmiş. 

dizisi sezon finali olanlar

  

Duru Karakterini Canlandıran Serenay Sarıkaya Kimdir?

1 Temmuz 1991 yılı doğumlu güzel oyuncu Antalya'da dünyaya gelmiştir. Anne babası ilkokul çağlarındayken boşanan güzel oyuncu liseyi Antalya Saime Salih Konca Lisesi ve İstanbul Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nde devam etmiştir. Çocukluğunda manken olmayı isteyen Sarıkaya, "Avrupa Gençler Güzellik Yarışmasıéna katılarak ülkemize "Jüri Özel Ödülü" ve dördüncülük derecesiyle dönmüştür. Ayrıca 2010 yılında katıldığı "Türkiye Güzellikk Kraliçesi" yarışmasında ikinci olup güzelliğini tescillendirmiş olur.

17-09/19/serenay-sarikaya-fiye-veda-mi-ediyor.jpg 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin