resim yok
18 Eylül 2014 - 13:28
Magazin

Serenay ve Çağatay buzları eritti!

MedCezir dizisinin geçen yaz ayrılan aşıkları Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy, ayrılığa daha fazla dayanamadı. Yeni sezon çekimlerinde tekrar bir araya gelen çift, aradaki buzları eritti.


Güneş'in haberine göre Amerikan 'The O.C' dizisinden uyarlanan 'MedCezir'in başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy, sezon finalinin ardından Meksika'ya tatile gitmiş, dönüşte kavga edip ayrılmıştı. Sarıkaya annesiyle tatile gitmiş, İstanbul'da kalan Ulusoy ise daha sonra arkadaşlarıyla tatilini Çeşme'de geçirmeyi tercih etmişti.

Çift, Ağustos sonunda yeni sezon çekimlerine başaladı. Dizide de tıpkı gerçek hayattaki gibi ayrı olan ikili, sette sürekli bir arada olunca aradaki buzları eritti. Araları düzelen çiftin sosyal hayatta da tekrar bir arada görüntülenmesi an meselesi...

 

'MUTLUYUZ' AÇIKLAMASI

Serenay Sarıkaya, önceki gün kampanya yüzü olduğu Mavi Jeans'in yeni filminin tanıtım toplantısına katıldı. Gazetecilerin ''Çağatay Ulusoy ile ayrıldıktan sonra dizi senaryosuna özellik öpüşme sahnelerinin konulmamasını istemişsiniz. Bu doğru mu?'' sorusuna;[reklam]

''Bunun doğru olmadığıyla ilgili yapımcımız ve senaristimiz açıklama yaptı. Ama hiçbir sıkıntımız yok. Her şey yolunda. Özel hayatımla ilgili hiçbir şey yazıldığı gibi değil, sorun yok. Mutluyuz'' karşılığını verdi.

 

PARMAĞINDAKİ YÜZÜK ÇAĞATAY'DAN MI?

Parmağındaki yüzüğü Çağatay Ulusoy'un alıp almadığı sorusuna ise güzel oyuncu, ''Olabilir de olmayabilir de, bu özel hayata giriyor'' dedi.

Aynı saatlerde Çağatay Ulusoy da Bebek sahilinde cipiyle tur atarken objektiflere takıldı.

Menajeri ve bir erkek arkadaşıyla beraber olan Ulusoy, selam verdikten sonra turuna tam gaz devam etti.

 

 

SERENAY SARIKAYA'NIN PARTNERİ BELLİ OLDU!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin