Serenay Sarıkaya'dan bir ilk

Çağatay Ulusoy'la yaşadığı aşkı sürekli gizlemeye çalışan Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin için kural bozdu.

resim yok
28 Eylül 2015 - 15:58
Magazin

Önümüzdeki ay "Günaydın Sevgilim" isimli aşk filminde bir popstar ile internetten tanıştığı dansçı kızın hikayesini canlandıracak olan Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya çifti, bayram tatili için Yunanistan'a gitti.
 
Çift, Arife Günü öğleden sonra Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne el ele geldi ve neşeli halleriyle dikkat çekti.
 
Serenay Sarıkaya, bayramın 3. günü bir ilke imza attı ve tatilde çektiği manzara fotoğrafını sevgilisi Kerem Bürsin'i de etiketleyerek "Cennet" notuyla yayınladı.
 
Sarıkaya daha önce Çağatay Ulusoy'la yaşadığı aşkı ise hep gizlemeye çalışmıştı. Çift, tatilini tamamlayıp İstanbul'a döndü.
 
Kerem Bürsin de sosyal medya hesabından havuzda yüzerken sevgilisinin çektiği videoyu paylaşıp "Tatil bitti, motivasyon" yazdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin