Serenay Sarıkaya'nın aylık kazancı dudak uçuklatıyor!

İşte Serenay Sarıkaya'nın aylık kazancı!

resim yok
30 Ocak 2014 - 13:48
Magazin

İşte Serenay Sarıkaya'nın aylık kazancı!

Medcezir'in reytingleri artınca güzel oyuncu Serenay Sarıkaya da fiyatına zam yaptı.

Star TV'de başrollerini Çağatay Ulusoy'la paylaştığı MedCezir dizisi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayınca Serenay Sarıkaya da fiyatına zam yaptı.

 

NE KADAR KAZANIYOR?

Ekranların sevilen dizisi Medcezir'in Mira'sı Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinden ne kadar kazandığı ortaya çıktı.

 

FİYATINI ARTTIRDI

Dizi başladığında bölüm başına 15 bin TL alan güzel oyuncu fiyatını arttırdı.

 

BÖLÜM BAŞINA ZAM

Reytinglerin yükselmesiyle Seranay Sarıkaya da fiyatına 10 bin lira zam yaptı.

 

AYLIK KAZANCI ARTIK...

Sarıkaya, artık diziden aylık 100 bin TL alıyor.

 

MEDCEZİR'DE BU HAFTA

Sevilen dizi MedCezir'de bu haftaneler yaşanacak? İşte bölümde yaşanacaklara kısa bir bakış:

Hale’nin yarattığı tehlikeyle Mira'yı bir kez daha kaybetme korkusunu yaşayan Yaman, kırgınlıkları unutur. Mira'nın hayatındaki yeri bu az kalsın felaketle sonuçlanacak olayla daha da sağlamlaşır...[reklam]

Öte yandan dikkatler Hale'nin üzerindedir. Herkes, Hale’nin kendisine ve Mira’ya zarar verecek kadar gözünü karartmasına neden olan durumun asıl sebebini  öğrenmeye çalışır. Mira ve Orkun, sessizliklerini korurken, Sude yaşananları kendi lehine çevirmenin yine bir yolunu bulacaktır.

Kaza olayının şoku henüz atlatılamamışken, Asım Şekip Kaya’ya yönelik düzenlenen mali operasyon aile içinde şaşkınlık yaratır. Herkesten gizlenmeye çalışılan bu olay sonunda, Ender geçmişiyle  zorlu bir yüzleşme yaşamak zorunda kalır.  Selim ve Ender’in evliliği ciddi bir sınavdan geçerken; Mert, ailesinin yeni bir yüzüyle tanışır. Bütün soru işaretleri cevaplandığında, Selim ailesi için elini ateşe uzatmak zorunda kalır.

 

DİZİNİN YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI BURADA!

Mira’yla aralarındaki mesafenin kapanmaya başlaması, Yaman’ın da kalbinin kilidini açar. Mira’yı bir anlığına bile olsa görmek için gözünü karartır ve yan eve gizli bir yolculuk yaparak, o güne kadar ağzından çıkan hiçbir sözü boş yere söylemediğini Mira’ya ispat eder...

Tozludere'den gelen haberler, Yaman'ı tekrar bir yol ayrımına getirir. Annesinin aldığı önemli karar, Yaman’ın hayatının bütün akışını değiştirmek üzeredir...

Yayın Günü: 31 Ocak Cuma
Yayın Saati: 20.00

 

 

SERENAY SARIKAYA'NIN BOMBA İTİRAFLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin