Serhat Tutumluer Vatanım Sensin ekibinde!

Vatanım Sensin dizisi geniş oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
07 Şubat 2017 - 02:41
Gündem

Vatanım Sensin dizisi geniş oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha eklendi. Vatanım Sensin dizisinin 15. bölümde deneyimli oyuncu Serhat Tutumluer dahil oldu.

17-02/07/serhattutumlueroyunbozan.jpg

Serhat Tutumluer, Vatanım Sensin dizisinde bir çok önemli gelişmeye adım atacak Yunan başbakanının emriyle gönderilen Yunan komutanına hayat verecek. Serhat Tutumluer'in canlandırdığı komutanın adı henüz açıklanmamakla birlikte, Yunan başbakanından aldığı kesin emirle, Vasili ve Cevdet görevlerinden alınmak için İzmir'e gelmiştir.

Erkekler Ağlamaz, Ay Işığı, Filinta, Oyunbozan gibi bir çok dizide rol almış usta oyuncu Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Sinan karakterine başarıyla hayat vermişti.

Vatanım Sensin 15. Bölüm Fragmanı

Serhat Tutumluer'un hayat vereceği komutan hakkındaki detaylar ve Cevdet'in esir kampına yollanıp yollanamayacağı perşembe akşamı yayınlanacak 15. bölümünde belli olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin