Seri katil temalı roman UNSUB dizi oluyor!

Meg Gardiner'ın psikolojik gerilim türündeki romanı "UNSUB" CBS ekranlarında dizi formatında karşımıza çıkacak.

Volkan Küçükel
13 Ekim 2017 - 12:36
Gündem

CBS, Edgar ödüllü yazar Meg Gardiner'ın psikolojik gerilim türündeki romanı "UNSUB"ı dizileştiriyor! Rekabetçi görüşmelerin ardından projeyi CBS Television Studios satın aldı.

Haziran ayı içinde Dutton tarafından yayımlanan kitabın dizi uyarlaması için kanal, Liz Friedman tarafından yazılacak pilot bölüm için senaryo siparişini verdi.

"UNSUB"TAN ÇARPICI HİKAYE

Peki, UNSUB dizisinde bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Hala çözüme kavuşturulamamış bir dava olan seri katil Zodiac'ın davasından esinlenen UNSUB'ın hikayesi; yirmi yılın ardından sessizliğini bozan ve tekrar öldürmeye başlayan kötü şöhretli bir seri katilin izindeki kadın bir dedektife odaklanıyor.

Kadın dedektif, babasının söz konusu katili yakalamak adına kendisini ve ailesini yıkıma uğratmasını izleyerek geçirdiği küçüklüğünün ardından bu kez kendisini babasının asla yakalayamadığı canavarla karşı karşıya bulacaktır.

17-10/13/unsub-dizisi.jpg

UNSUB; UNknown SUBjects'in kısaltması olup seri suçlar işlemiş ancak kimliği ortaya çıkarılamamış kişiyi ifade etmek için kullanılan bir kriminoloji terimidir.

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

ABC'nin Conviction dizisinin ortak yaratıcısı, Orange Is The New Black'in pilot bölümünün ortak yazarı olan Liz Friedman projenin showrunner ve yürütücü yapımcısı sıfatıyla dümenin başındaki isim olacak.

Marvel dizisi Jessica Jones'da da yürütücü yapımcılık görevini yürüten Friedman ayrıca House ve Elementary dizilerinin ekibinde yazar ve kıdemli yapımcı olarak yer aldı.

Timberman-Beverly Productions aracılığıyla projenin geliştirme aşamasında yer alan Carl Beverly ve Sarah Timberman ikilisi, The Story Factory'den Shane Salerno ve kitabın yazarı Meg Gardiner yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

Beverly ve Timberman ikilisinin arkasında olduğu CBS/CBS Studios draması Seal Team'in geçtiğimiz saatlerde tam sezon onayı aldığını öğrenmiştik.

Meg Gardiner'ın kaleme aldığı kitabın ikinci serisi Into The Black Nowhere, 2018'in başlarında yayımlanacak olup hikaye bu kez seri katil Ted Bundy'den esinlenecek.

17-10/13/unsub-cbs.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin