Serkan Altunorak 'Aşkın Kanunu'nda!

''Jön olmayı hiç hayal etmedim...''

resim yok
24 Kasım 2014 - 11:42
Röportaj

Serkan, polisler arasına giriyor!

 

''Jön olmayı hiç hayal etmedim...''

Serkan Altunorak: ''Jön olmak gibi bir hedefim hiç olmadı. Tek hayalim; tiyatrodaki performansımı gösterebileceğim bir sinema filminde rol almak.''


Serkan Altunorak'la yeni dizisi 'Aşkın Kanunu' için buluştuk. ''Yıllar içinde daha tahammüllü, daha kontrollü bir insan oldum'' diyen oyuncuyla, yeni projesini ve oyunculuktaki hedeflerini konuştuk...

'Muhteşem Yüzyıl'dan sonra çok ara vermeden 'Aşkın Kanunu' kadrosuna dahil oldunuz...

Aslında bu sene çok niyetli değildim yeni bir şey yapmaya çünkü televizyon zaten karışık biraz. Dizilerin biri başlıyor, biri bitiyor... Ama Çağatay Tosun'la çalışmayı çok istiyordum. İnanılmaz bir yönetmen, ne istediğini biliyor. Küçük de bir ekip var, yormuyor.

Projeyi kabul etmenizde rolün etkisi olmadı mı?

Oldu tabii. 'Vedat', daha önce oynamadığım türde bir rol. 'İpek' (Ceyda Düvenci) ve 'Çetin'in (Mustafa Üstündağ) çalıştığı emniyete müdür olarak atanıyor. Bir şekilde eski defterler açılacak ve 'Vedat' her şeyi etkileyen biri haline gelecek. Akademideyken 'İpek'e saplantılı bir şekilde aşıkmış. Hâlâ ilgisi var ama 'İpek' evli olduğu için o duyguyu kendi içinde yaşıyor...

Bir yandan da 'Dövüş Gecesi'nde rol alıyorsunuz. Oyun nasıl gidiyor?

Kasım sonunda bitecek. Oynaması çok ilginç bir oyun, çalışması da çok zor ve ilginçti.

Tiyatro yapmak sizin için ne ifade ediyor?

Oyuncular sitem yapar, dizide oynar ama sonunda tiyatroya döner. İşte o zaman kendine bakarsın; ben ne yapıyorum, geriye mi sarıyorum, olduğum yerde mi duruyorum... Bunu sadece tiyatroda test edebilirsiniz. Ben yıllar içinde daha tahammüllü, daha kontrollü bir insan oldum. Sahne üzerinde özellikle daha rahat bir insan olduğumu düşünüyorum. Tiyatrodaki rahatlığımı ve performansımı gösterebileceğim bir sinema filmi, tek hayalim.[reklam]

BEN SADECE OYUNCU OLMAK iSTEDiM

Televizyonda bugüne kadar hep konuşulan rollerde oynadınız ama pek başrolde izleyemedik sizi...

'Sınıf'ta başroldüm, 'Şüphe' de dört başrollü bir işti... Ama ben hiçbir zaman Türkiye'nin jönü olma hayalleri kurmadım. Öyle bir hedefim olsaydı belki başka olurdu her şey. Ben sadece oyuncu olmak istedim ve bunun için çalıştım. Başrol olmuş, ikinci rol olmuş ben hiç oralarda değilim. Senaryoyu okuduğun zaman kendini var edebiliyorsan, zaten o senin başrolündür.

 

DOĞRU iNSAN ÇIKARSA ZAMAN KAYBETMEM

Yurt dışında bir kariyer yapmak ister misiniz?

Ben böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum ama bir gün olursa haber veririm. Bunun için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İşlerimi ona göre seçiyorum, hep bir sonrakini değil, beş sonrakini düşünerek hareket etmeye çalışıyorum. Umarım o hedefe ulaşırım.

Hayata karşı da hep sonrasını düşünerek mi hareket edersiniz?

Artık öyleyim. Çünkü gerçekten her şey çok belirsiz. Ülke olarak kaygan zemindeyiz. Bunu ticaret yapan arkadaşlarımdan da, kendi meslektaşlarımdan da duyuyorum. Bu ülkedeki herkesin hayatla ilgili, gelecekle ilgili bir kaygısı var.

Aile kurma planınız var mı?

Bir oğlan çocuğu çok istiyorum. Baba-oğul ilişkisi bana çok güzel gelir. Eğer biri karşıma çıkarsa çok zaman kaybedeceğimi zannetmiyorum. Çünkü artık ne istediğimi, ne beklediğimi biliyorum. Bu yaşa kadar hepimiz neler yaşıyoruz... Ya çok değer vermiyorsun, ya sen harcanıyorsun... Şimdi durup baktığımda istediğim şey gerçekten artık daha sakin bir hayat... Biriyle bir ömür geçirme fikrini anlayabiliyorum artık.

 

 

SERKAN ALTUNORAK EVİNİN KAPILARINI AÇTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin