Serra Yılmaz içini döktü!

Oyuncu Serra Yılmaz, güzellik konusunda önyargılı olduğunu kabul ediyor.

resim yok
22 Mart 2014 - 12:33
Röportaj

Oyuncu Serra Yılmaz, güzellik konusunda önyargılı olduğunu kabul ediyor: ''Güzellerin, güzelliğiyle yetindikleri için başka yönlerini geliştirmeyeceğini düşünüyordum. Bu, bir önyargıydı. Fark edince, üzerinde çalışabildim...''

Yılın ilk günlerinde vizyona giren 'Eyyvah Eyvah 3' filminde 'Mersedes' karakteriyle izleyiciyle buluşan Serra Yılmaz, 'İtalyan İşi' adlı programında ise ünlü isimleri ağırlıyor.  


Usta oyuncu, programının çekildiği İtalyan restoranı Eataly'de D- Smart Dergi'ye konuştu.

 

'Eyvah Eyvah 3'ün bir sahnesinde ''Kadınlar hep kendilerini kısıtlıyor ve değiştirmeye çalışıyor. Ben ne saçlarımı boyatıyorum ne de kendimi güzel tatlardan mahrum kılıyorum, anı yaşıyorum'' diyorsunuz.  Gerçekten böyle misiniz?

Güzellik konusunda bundan yıllar önce çok önyargılı olduğumu keşfettim. 1987 yılında rahmetli Ömer Kavur ile birlikte Venedik Film Festivali'ne gittik. Milano'dan trenle geldim, trenden indim ve vaporetto’ya bindim. Bir çift vardı. Adam çok yakışıklı. Böyle anlatıyorum ama erkeklerin yakışıklılığına önem vermem.  

Peki sonra festivaldeki yakışıklıyla tanıştınız mı?

Lido Adası'ndayız ve festivalde bulunan herkesle günde birkaç kez karşılaşıyorsun. Sonunda bir davette tanıştık ve buluşmaya karar verdik. Fakat ben randevuya giderken, San Marco Meydanı'nda lumbago (kas sıkışması ile gelen bir ağrı) krizi geçirip, otele geri döndüm. O zaman cep telefonu yok, arayıp haber veremedim. Sonra ödül töreninde buluştuk, dans ettik. Hâlâ devam eden bir dostluğumuz var. İtalyan aileme bu olayı şöyle anlattım: ''Çok yakışıklı ama mademki yakışıklı, ukaladır diye düşündüm...'' Ben konuşurken, Renzo, ''Sen neden güzellik konusunda bu kadar önyargılısın?'' dedi. Fark ettim ki gerçekten ön yargılıyım.

Kaç yaşındaydınız?

30

Sonra ne oldu?

Kendimi bu şekilde yakaladım. Yani güzel insanların, kendi güzelliği ile yetinme eğiliminde olduklarından başka yönlerini yeterince geliştirmeyeceğini düşünüyordum. Bu, bir ön yargıydı. Fark edince çok iyi oldu; üzerinde çalışabildim.

Sizin güzellik çabanız yok mu?

Olmaz olur mu? Güzellik çabası olmak illa ki botoks yaptırmak anlamına gelmiyor. Benim  de güzellik çabam oluyor. Yoksa neden makyaj yapayım? Bu çabanın olmadığını iddia etmek aptallık olur. Hepimiz beğenilmek ve arzu edilmek istiyoruz.[reklam]

GENÇLER DiL ÖĞRENMELi

Sizin için aşk ne ifade ediyor?

Arzu ettiğim kişi tarafından arzu ettiğim şekilde arzu edilmek.

Bu uyumu yakaladınız mı?

Evet. Aşk bu değil mi? Arzu ettiğin kişi tarafından arzu edilmeyi istemek.

Genç oyunculara tavsiyeleriniz ne olur?

Her şeyden önce dil öğrenmeleri. Bana yurt dışında çalışma fırsatı veren, birkaç dili biliyor ve konuşabiliyor olmamdı.

 

YEMEĞİ KEYİFLİ KILAN PAYLAŞIMDIR

'İtalyan İşi'nde İtalyan yemekleri yapılıyor. Yabancı bir mutfak olduğu için endişelendiniz mi?

İtalyan mutfağının Türklerin damak tadına en çok uyan mutfak olduğunu düşünüyorum. Yurt dışında Türkler de, İtalyanlar gibi kendi mutfaklarını arar. Bir Türk İtalya'ya gittiğinde üç gün sonra kebap yiyemediği için bunalıma giriyorsa, İtalyan lokantası ilk alternatifi olur.

Sizin için ideal bir yemeğin olmazsa olmazları nelerdir?

Paylaşım. Yemeği keyifli kılan paylaşımdır. Bunun dışında herhangi bir kuralı yok bence. Yemeği kırda bir örtünün üzerinde oturarak da yiyebilirim, Eyfel Kulesi'nde bir lokantada da. Örneğin ben evdeyken eğer çok az kişiysek, yemek masasını açmam. Sofrayı şöminenin önündeki sehpanın üzerine kurarım.

 

 

BEDAVACI ÜNLÜLERİN GELİR KAPISI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin