resim yok
31 Ocak 2012 - 00:00

Nevin Teoman kızı Seren Serengil'in altına son model Range Rover jip aldı

 

Başından 3 evlilik geçtikten sonra annesinin dizinin dibinden ayrılmayan Seren Serengil, uslu durmanın karşılığını görüyor. Nevin Hanım'ın bütün itirazlarına rağmen Ozan Kaçmaz ve Cengiz İmren ile sonu hüsranla biten evlilikler yapan, 2010'da 3. kocası Musa Aytun'dan boşanan şarkıcı, annesinin yanına dönünce, Nevin Hanım'dan destek görmeye başladı. Nevin Hanım'ın ilk hediyesi Beykoz Acarkent'te 1.500.000 TL değerinde bir villa oldu. Bonkör anne, kızının altına 700.000 TL değerinde bir Mercedes CL çekerek, sözünü dinlendiği için 2. defa ödüllendirdi. Bir eli yağda bir eli balda yaşayan Seren Serengil, kışın gelmesi ile spor arabasını kullanmada zorluk çekince, tekrar annesinin kapısını çalarak bir jip rica etti. Tek çocuğunu kıramayan Nevin Hanım, kızına 235.000 TL değerinde 2012 model Range Rover Evoque satın aldı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin