resim yok
10 Kasım 2011 - 00:00

 

Sinan Çetin’in, yeni filmi “Asım ile Kasım”ın setinde Oktay Kaynarca’yla tartıştığı için çekimleri durdurduğu ortaya çıktı.
 
ÇSinan etin, geçen haftalarda Oktay Kaynarca’yla Antalya’da kendisine ait olan otelde çekimlere başladı. Sinan Çetin, Kaynarca’nın biri gay, diğeri ise mafya olmak üzere ikiz kardeşleri canlandırdığı filmin bazı sahnelerini değiştirmek istedi. Ancak Oktay Kaynarca, Turgut Yasalar imzalı senaryoyu çok beğendiği ve değiştirilmeden çekilmesi gerektiğini savundu. İkili arasında sette bu konu nedeniyle tartışma çıktı. Oktay Kaynarca, filmi kendisinin bile çekebileceğini söyledi. Ancak Sinan Çetin, senaryonun bazı bölümlerinin yeniden yazılması konusunda ısrar edip çekimleri durdurdu ve İstanbul’a döndü. Kaynarca’nın ise şu günlerde Pelin Batu’nun da kadrosunda yer aldığı filmi kendisinin çekmeyi planladığı öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin