resim yok
25 Ekim 2011 - 00:00

 

Beyaz atletle voleybol oynadı, sonra dayak yedi
Engin Altan Düzyatan ve Hazal Kaya'nın hapishanedeki iki sevgiliyi canlandırdığı, 6 Ocak'ta vizyona girecek olan 'Bu Son Olsun' adlı filmin çekimleri sürüyor. Yapımcısı Belgin Baştürk'ün 12 Eylül komedisi olarak nitelendirdiği filmin geçtiğimiz günlerde yapılan çekimlerinde; Engin Altan Düzyatan bir sahnede beyaz atleti ile hapishanede voleybol oynadı.
 
Zorlandılar
 
Yakışıklı oyuncu bir başka sahnede ise işkenceye maruz kaldı. Sevgilisini canlandıran Hazal Kaya da rol gereği hapishanedeki kadınlardan dayak yedi. Şiş gözlerle objektiflere takılan Engin Altan Düzyatan ve Hazal Kaya; çekimler sırasında çok zor anlar yaşadıklarını ve 12 Eylül döneminde yaşanan sıkıntıları daha net bir şekilde hissedebildiklerini söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin