Sevcan Orhan'dan samimi açıklamalar!

Türkülerin genç sesi Sevcan Orhan, 'Kaynayan Kazan' isimli parçasının klibi için ailesiyle birlikte kamera karşısına geçti.

resim yok
04 Aralık 2013 - 11:02
Röportaj

Sevcan Orhan: ''Sahnede kendimi çok iyi hissediyorum. Oyunculuk yapacağım; kararlıyım. Siz türkücü olduğuma bakmayın, biraz çılgınımdır.''

Türkülerin genç sesi Sevcan Orhan, 'Kaynayan Kazan' isimli parçasının klibi için ailesiyle birlikte kamera karşısına geçti.

 

2.5 yıl önce çıkardığı albümünün hâlâ ilgiyle dinlendiğini söyleyen Orhan başka neler söyledi?


Ailenizi klipte rol almaya nasıl ikna ettiniz?


Klipte; annem, babam, abim ve müzisyen arkadaşlarımla birlikte oynadık. Onları ikna etmeme hiç gerek kalmadı. Benim ailem çok fingirdektir zaten! Biz hep böyle gülen bir aileyiz. Acayip keyifli bir klip oldu. Ailesini klibinde oynatan bir tek ben varımdır herhalde.


Albümünüz çıkalı 2.5 yıl oldu, neden şimdi yeni bir klip çektiniz?


Çok güzel eserler var albümde. Bu yüzden kliplerin arasını uzun tutmak istedim. Yeni albüm de bitmek üzere. İnşallah iki aya kadar müzikseverlerle buluşacak.

 

BABAM BENİM USTAMDIR

Müzik yolculuğunuz nasıl başladı? Aileniz size destek oldu mu?


Dilim döndüğünden beri türkü söylüyorum. Okula başlayınca uzaylı gibi oldum çünkü benim yaşımda türkü söyleyen başka bir çocuk yoktu. Ben çok özel bir ailede yetişmişim, bunu sonradan anladım. Babam, benim ustamdır; kendisi de çalıp söylerdi. Konservatuvara dereceyle girdim. Eğitim hayatımda abimle birlikteydik, şimdi de sahnede birlikteyiz.


Peki aileniz sahneye çıkmanıza ne dedi?


Babam içten içe hiç istemedi çünkü mutsuz olacağımı düşünüyordu. Kendisi de gençliğinde sahneyi denemiş. Fakat hiç engel olmadı; "Yap ama mutsuz olmanı istemem" dedi. Şimdi o kadar mutlular ki, başarıma benden daha fazla seviniyorlar.


Hiç türkü değil de pop söylemek istediniz mi?[reklam]

Bir ara ben de uzaklaştım türküden. O dönemlerde pop patlamıştı; Yonca Evcimik, İzel-Çelik-Ercan dönemi... İlk aldığım albüm İzel-Çelik- Ercan albümüdür ama türkü benim için doğru yoldu. Ben bir gün müzikten ekmek yiyeceğimi biliyordum.


O zaman hayatta sezgilerinize güveniyorsunuz...


Sezgilerim çok kuvvetlidir. Yapacağım işe, daha ilkokuldayken karar vermiştim.


Hayatta hedefleriniz var mıdır?


İşimi yapmayı hiç bırakmayacağım. Müziğin yanı sıra oyunculuk da yapmak istiyorum. Ben oyuncuyum diyemem ama oyunculuğun da eğitimini aldım. Kendimi tiyatroda iyi hissediyorum. Sahne sanatları, zaten birbirinden çok farklı değil. Oyunculuk yapacağım; kararlıyım. Türkücü olduğuma bakmayın; biraz çılgınımdır.

 

AŞIK OLMAYI SEVMEDİM

Evlenmeyi düşünüyor musunuz?


Çocuk istiyorum ama evlilik benim için zor. Evlenirsem, iki çocuğum olsun isterim.


Hiç aşık oldunuz mu?


Hayatımda bir kez aşık oldum ama ben aşkı sevmedim. Aşkı da, aşık olmayı da sevmedim. Çok doğru bir insana aşık olmak lazım. Yer, zaman ve doğru insan olması çok önemli. Benim için yanlış insandı diyelim. Ayaklarım bir kez yerden kesildi, yeter. Aşık olunca bulutların üzerine çıkıyorsun ama güm diye de çakılıyorsun!

 

 

BENGÜ, YENİ PROJESİ HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin