resim yok
26 Eylül 2011 - 00:00

 

Leyla ile Mecnun’ dizisinin oyuncusu Ushan Çakır, başrol oyuncusu Ezgi Asaroğlu’nu darp etti. Rapor alıp mahkemeye başvuran Asaroğlu, Çakır’ı sevgilisi Beste Bereket’in azmettirdiğini öne sürdü
 
TRT 1’in absürd komedi dizisi “Leyla ile Mecnun”un setinde yaşanan dayak olayı mahkemeye taşındı. Dizide Leyla karakterini canlandıran başrol oyuncusu Ezgi Asaroğlu (27), Arda rolünü oynayan Ushan Çakır (27) tarafından darp edildi. Ushan Çakır’ın boğazını sıktığı Asaroğlu, darp raporu alıp mahkemeye başvurdu. Dizinin önceki gün “Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikâyesi” filmiyle Altın Koza Film Festivali’nde “En İyi Film Ödülü” alan yönetmeni  Onur Ünlü bu olayın ardından Ushan Çakır’ı kadrodan çıkardı. Şirket yaptığı açıklamada “Ezgi Asaroğlu ile Ushan Çakır arasında yaşanan tatsız olaylar tarafların özel hayatları ile ilgili konulardan kaynaklanmıştır. Kişisel sebeplerle yaşanan bu olayda yapım şirketimizin  hiçbir bağlantısının olmadığı  açıktır. Bizim setlerimizde insanlar birbirlerine özen gösterir, sever ve saygı duyar. Menfur olayla ilgili gereken yapılacaktır” cümlelerine yer verdi.
 
Olay 22 Eylül Perşembe günü, 15.30 sıralarında yaşandı. Yönetmen Onur Ünlü Adana Film Festivali’ne katıldığı için yönetmen koltuğunda yardımcısı Eyüp Boz oturuyordu. Ushan Çakır, sete gelip Beste Bereket ile kendisinin dedikodusunu yapmaması için uyardığı Ezgi Asaroğlu’nun üzerine yürüdü. Çakır, öfkesini kontrol edemeyip Asaroğlu’nun boğazına yapıştı ve dili dışarı çıkana kadar boğazını sıktı. Çakır’ın elinden kurtulmaya çalışırken dengesini kaybeden Asaroğlu, yere düşüp kafasını kaldırıma çarptı.
 
‘Tehditlere maruz kaldım’
Hâlâ olayın şokunu yaşadığını belirten Asaroğlu, menajeri Müge Ulusoy aracılığıyla yaptığı açıklamada Ushan Çakır’ı, “Leyla ile Mecnun”da görme engelli Zeynep karakterini canlandıran sevgilisi Beste Bereket’in (30) azmettirdiğini iddia etti. Asaroğlu şu ifadeleri kullandı: “Sete sonradan dahil olan Beste Bereket tarafından zaman zaman sebebi bilinmeyen sataşma ve tehditlere maruz kalan Ezgi Asaroğlu, Beste Bereket’in olay günü yinelenen tehdidinin ardından birkaç saat sonra, Beste Bereket’in azmettirmesi sonucu sete gelen, aynı zamanda Beste Bereket’in sevgilisi olan diğer oyuncu Ushan Çakır tarafından tüm set ekibinin ve oyuncuların önünde ağır saldırıya uğratılmıştır. Konu yargıya intikal ettirilmiştir. Ezgi Asaroğlu’nun darp raporuyla da kanıtlanan fiziksel ve ruhsal acısı ve mağduriyeti söz konusudur. Bu utanç verici olaydan kaynaklanan derin üzüntümüzü paylaşırız.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin