resim yok
01 Mart 2012 - 00:00

Hamdi Alkan ile 2006 yılında ikinci kez evlendiği oyuncu eşi Canan Hoşgör’ün evlerini ayırdığı, Hoşgör’ün eşinin çapkınlıklarından bıktığı için boşanmayı düşündüğü iddiası gündeme gelmişti

 

Canan Hoşgör, “Boşanmıyoruz, hangi çapkınlıkmış o?” diye durumu geçiştirirken şimdi de Alkan’ın daha önce “Arka Sıradakiler” dizisinde rol alan Gülşah Küçükyıldız isimli oyuncuyla beraber olduğu ortaya çıktı. Hatta Alkan’ın sevgilisiyle sette çok sık tartıştığı için de duruma çözüm bulduğu konuşuluyor. Hamdi Alkan, Gülşah Küçükyıldız’ı Timur Savcı ile görüşüp “Muhteşem Yüzyıl”a aldırdı. Bu iddialar gündemdeyken Alkan, eşi ile beraber çektirdiği fotoğrafı “İddialara beraber gülüyoruz” notuyla twitter’dan paylaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin