resim yok
19 Kasım 2010 - 00:00

Ayrıldığı sevgilisi Selen Seyven Katırcıoğlu'ya arabasına özel plaka taktırması için borç veren, ancak parasını geri alamayan Kerem Kupacı "İyi niyetim suistimal edildi" diyerek mahkemeye başvurdu. Genco'da canlandırdığı Pınar rolüyle ünlenen Selen Seyven Katırcıoğlu altı ay önce ayrıldığı sevgilisi Kerem Kupacı'yla mahkemelik oldu. İlişkileri bir sene süren çifti adliye koridorlarında bir araya getiren olay Selen Seyven Katırcıoğlu'nun kendisine araba satın alması ile başladı. Bu dönemde geri ödemek şartı ile Kupacı'dan birbiri ardına borç alan Selen Seyven son olarak da adının baş harflerinden (SSK) oluşan özel plaka satın almak için yine oyuncu sevgilisinin kapısını çaldı. Kısa bir süre sonra ödeyeceğini söyleyerek 1.100 lirayı hesabına havale ettirdi, ancak bu parayı geri ödemedi. Verdiği borçları bir türlü geri alamayan Kerem Kupacı "İyi niyetim suistimal edildi" diyerek avukatı Leman Özkan aracılığı ile ayrıldığı sevgilisi Selen Seyven Katırcıoğlu'na alacak davası açtı. Avukat Leman Özkan mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde şu iddialara yer verdi: - Davalı Selen Seyven Katırcıoğlu müvekkilim Kerem Kupacı'nın maddi imkanlarından faydalanarak iyi niyetini ve imkanlarını suistimal etti. Sıkıntıda olduğunu söyleyerek 34 SSK .. özel plakayı satın alırken müvekkilim Kerem Kupacı'dan borç istedi. Müvekkil de aralarında ilişkiye dayanarak ve davalının geri ödeyeceğini beyan etmesi üzerine hesaba davalı adına 1.100 lira ödeme yaptı. Bu meblağ ile davalı isminin başharflerinden oluşan 34 SSK .. özel plaka talebini karşıladı. Ancak borcunu geri ödemedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin