Sevilen aktör 'Böyle Bitmesin'e konuk oluyor!

TRT 1'de Cuma akşamları yayınlanan Böyle Bitmesin'e yine ünlü oyuncular konuk oluyor.

resim yok
13 Şubat 2014 - 16:18
Yeni Bölüm

TRT 1'de Cuma akşamları yayınlanan Böyle Bitmesin'e yine ünlü oyuncular konuk oluyor.

Bir Erkek Bir Kadın'daki rolüyle herkes tarafından sevilen ünlü oyuncu Emre Karayel bu hafta Böyle Bitmesin'e konuk oyuncu olarak katılıyor.


Diziye bu hafta Emre Karayel'in yanı sıra

- Başak Daşman,

- Fikret Altunhan ve

- Asu Maralman da konuk olacak.

Böyle Bitmesin 55. bölümüyle 14 Şubat Cuma akşamı, saat 19.50’de TRT’1 de.

 

BÖYLE BİTMESİN 55. BÖLÜM KONUSU

Adıgüzel ve Ayşe, nişan sonrası mahcubiyetlerini henüz atamamışlarken, Nisa’nın diline düşerler… Nisa; Nazlı ile Yusuf arasında neler olduğunu merak etmektedir.

Yusuf, hastanede Melda ve Sami'nin tartışmasına şahit olur. Sami, her yeri inletircesine, hastane yönetimini hedef alarak bağırırken, aslında kızgın olduğu şey nedir?

Kocasıyla tartışmasının ardından bir de kaynana azarı işiten Melda, nereye gider. Yazıcı'lar her zamanki gibi konu üzerinde sohbete koyulurken, bu vakadan, Nazlı ve Yusuf’un payına ne düşer?[reklam]

Melda, 'boşanacağım' dediğinde, Nisa akıllara durgunluk verecek planlarına başlamıştır bile…

Beklenmedik gelişmeler, değişen hesaplar ve çözümü zor bilmecelerle, yine nefes kesen bir bölüm.

 

DİZİNİN GENEL KONUSU

Böyle Bitmesin; bütün kozlarını aile üzerine oynayan, bütün derdini aile üzerinden anlatan bir tür dizisidir. Türkiye’de son 20 yılda hızla artan boşanmalar, bu boşanmaların ilginç içerikleri, toplumun bu artışa direnemeyişi,ülkenin doğusuyla batısı arasında bu artış noktasındaki farkın gittikçekapanıyor olması bize bir şey işaret ediyordu. Şüphesiz, boşanma denen şey,aile mefhumuyla ilgili en büyük kriz noktasıydı. Ve bir şeyi tanımlamanın en temel yollarından birisi onun karşıtıyla aynı çerçevenin içine alınmasıydı.

Biz aileyi bütün yönleri ile anlatmak istiyoruz. O yüzden boşanmaları ve özelde ailelerin parçalanmasını engellemeye çalışan bir ekibin, her bölüm farklı bir aileyle, her bölüm farklı bir boşanma sebebiyle, her bölüm farklı bir çatışmayla ve sonuç olarak her bölüm farklı bir mesajla karşı karşıya kalacağı episodik bir tür dizisi olarak karşınızdayız!

 

 

'BÖYLE BİTMESİN' 55. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin