Sevilen diziler araya giriyor!

Kurban Bayramı nedeniyle önümüzdeki hafta bir çok sevilen dizi de tatile giriyor.

resim yok
10 Ekim 2013 - 09:38
Magazin

Kurban Bayramı nedeniyle önümüzdeki hafta birçok sevilen dizi de tatile giriyor.

 

BİR HAFTALIK ARA!

Kurban Bayramı'nda izlenme oranlarının düşmesinden dolayı TV kanalları pahalı dizilerine bir haftalık ara verdi.

 

HANGİ DİZİLER ARAYA GİRDİ?

FATİH

Kanal D’nin başrollerini Mehmet Akif Alakurt, Seda Akman ve Gamze Özçelik paylaştıkları, yeni dizisi Fatih, Pazartesi akşamı 2. ve yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin bu bölümünden itibaren; Hande Soral, Dağhan Külegeç ve Andrey Pejic de rol almaya başladı.


Fatih dizisi, bu hafta yayınlanan ikinci bölümünde hayvan haklarına saygı duyduğunu da gösterdi. Fatih Sultan Mehmed’in ormanda, okuyla bir kuşu vurarak avladığı sahneden hemen sonra ekrana, ''Bu dizinin çekimleri esnasında hiçbir hayvana zarar verilmemiştir'' yazısı geldi.

 

ÇALIKUŞU

Kanal D'nin başrollerini Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in paylaştıkları sevilen dizisi Çalıkuşu'nda bu hafta; Kamran, Feride’yi Selim'den kıskandı. İşte bu haftaki bölümün özeti:

Feride,  Kamran’a çok kırgın ve kızgındır. Kamran, Feride'ye oyun oynamış, verdiği sözü tutmamış, oyunu bozmuştur. Üstelik tanıkları da vardır. Kamran, Feride'yi üzdüğünün farkındadır. Kötü haber çabuk yayılır. Feride'nin Kamran'ın ihanetine uğradığı dedikoduları Fransız Mektebi'ne de ulaşır. Feride huzursuzdur. Bu durumun üstesinden nasıl gelinir? Ya oyun deyip geçecek, ya da intikam peşinde koşacaktır.

Bursa'ya kumaş almaya gittiği sanılan Seyfettin Bey hala ortalarda yoktur. Evdekiler oldukça tedirgindir. Kamran, Bursa'ya babasını bulmaya gitmek için hazırlık yapar. Selim'in Feride'ye olan ilgisi günbegün çoğalır. Kamran'dan, Feride ile görüşmek için izin ister. Kamran duydukları karşısında şaşkın ve gergindir. Kıskanır Feride'yi. Kamran ile Feride arasında bir şeyler olduğunu sezinleyen Neriman ise telaşlanır. Aşığını kaybetmekten korkar. Göz aşkı görür. Gönül aşkı ister. Dil, söze gelir.

 

A.Ş.K.

Kanal D'de yayınlanan, yeni sezonun en iddialı dizileri arasında olan, başrollerini Hazal Kaya, Hakan Kurtaş ve Aslı Tandoğan'ın paylaştığı A.Ş.K. dizisinin setinde tartışma çıktığı iddialarına yapımcı Faruk Turgut cevap verdi. Bu hafta 3. bölümüyle ekranlara gelen dizide Aslı Tandoğan'ın dizinin yapımcısı Faruk Turgut'la tartıştığı iddia edilmişti.[reklam]

Tandoğan'ın Turgut'a kendisinin görüntülerinin Hazal Kaya'nınkinden daha az olduğu sert bir biçimde söylediği, bunun üzerine 3. bölüm fragmanında Tandoğan'ın görüntülerine Hazal Kaya'nın görüntülerinden daha fazla yer verildiği iddia edilmişti.

A.Ş.K. dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, "Bazı internet sitelerinde aslı Tandoğan la benim aramda geçtiği yazılan tanıtım tartışması asılsız ve yalandır" dedi.

 

KARADAYI

Karadayı'nın atv'de ekrana gelen son bölümünde; Mahir, Bahar'ın katiline Baş Savcı'yı Yaver'in öldürttüğünü itiraf etti.

Bu itirafı; Feride de duydu. Bu arada Karadayı, heyecan dolu bölümüyle twitter'da gündem yarattı.

 

KAÇAK

atv'de yayınlanan Kaçak dizisinde heyecan bu hafta da doruktaydı. Dizi, bir haftalık aranın ardından yeniden izleyicilerle buluşacak.

 

 

EYLÜL AYININ REYTİNG ŞAMPİYONU VE SINIFTA KALANLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin