Sevilen diziye veda etme vakti geldi!

Yapımcılığını Bando Tv'nin üstlendiği, başrollerinde Demet Evgar ve Emre Karayel'in olduğu Star TV'de Pazar akşamları yayınlanan dizinin geçtiğimiz haftalarda final yapacağı haberi çıkmıştı.

resim yok
06 Aralık 2013 - 15:31
İptal - Onay

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor...

 

İşte detaylar:

 

Sevilen dizide vedaya geri sayım başladı.

 

Yapımcılığını Bando Tv'nin üstlendiği, başrollerinde Demet Evgar ve Emre Karayel'in olduğu Star TV'de Pazar akşamları yayınlanan dizinin geçtiğimiz haftalarda final yapacağı haberi çıkmıştı.

 

İŞTE FİNAL TARİHİ

Dizinin final tarihi belli oldu. Bir Erkek Bir Kadın bu hafta yayınlanacak olan 138. bölümüyle ekrana veda edecek.

Bir Erkek Bir Kadın final bölümüyle Pazar akşamı saat 23.30'da Star'da.

 

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Zeynep nihayet hamile…

Zeynep’in hayalleri gerçek olmuştur. Artık hamiledir. Ozan’ı babalık heyecanı sarar.

Zeynep’in aşermeleri, bebeklerine koyacakları isim araştırmalarının yanı sıra, Ozan Zeynep gibi hissetmeyi başarabilecek midir?

Ozan ve Zeynep'in hayalleri gerçek oluyor!

Zeynep’in hamileliği ile çiftimiz en ufak ağrıda soluğu hastanede doktorun yanında almaktadır. Ozan her ne kadar tam olayın havasına girmemişse de sonunda babalığını anlamaya başlar.

Yıllar boyu süren aşk, meyvesini vermektedir sonunda. Zeynep anne, Ozansa ciddi ciddi baba olma yolundadır.

 

DİZİ HAKKINDA

Bir Erkek Bir Kadın, Bando Yapım tarafından yapılıp Star TV'de yayınlanan Türk komedi dizisi. Dizi, temel olarak Zeynep ve Ozan arasındaki ilişki ve yaşadıkları hayat üzerine kurgulanmıştır.[reklam]

2008 yılında 1 Kadın 1 Erkek adıyla TürkMax'te yayın hayatına başlayan program 2012 yılında ise Star TV'ye transfer olarak Bir Erkek Bir Kadın adını almıştır.

 

HİKAYESİ

Zeynep ve Ozan 9 yıldır birlikte yaşamaktadır. Zeynep sürekli evlilik hayalleri kuran, romantizm düşkünü bir kadındır. Ozan ise sürekli cinselliği düşleyen ve romantizmden nefret eden bu yüzden de evlenmeyip birlikte yaşamayı sürdürmeyi düşünen bir erkektir. Bu iki kişinin başından geçen olaylar, yaşadıkları maceralar konu bütünlüğünün sağlandığı skeçler olarak aktarılmaktadır.

Kadınlarla erkekler arasındaki ilişkilerin komik ve samimi bir üslupla anlatıldığı programda hayattan gündelik olaylar işlenmektedir.

Zeynep ve Ozan çiftini merkez alarak insanların gündelik hayatı işlenen yapımda olaylar ev içinde, arabada, alışverişte, kayınvalidenin evinde, tatilde, spor merkezinde ve akla gelebilecek her yerde geçmekte; dünyadaki her çiftin yaşayabileceği komik durumları özgün, çok cesur ve doğal bir tarzla işlenmektedir. Karakterlerin birbirinden zıt duygusal dünyaları ve aralarındaki ufak tefek çekişmeler programın mizahi yönünü ortaya çıkarmaktadır.

 

 

BİR DİZİ AŞKI DAHA GERÇEK OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin