Sevilen oyuncuların set halleri

Beğenilerek izlenen dizilerin kamera arkasında neler oluyor?

Berfu Özlen
31 Mayıs 2017 - 10:59
Magazin

Dizi setleri, oyuncuların zamanının çoğunu geçirdiği yerler. Peki beğenerek takip ettiğimiz dizilerin setlerinde, oyuncular kameralara nasıl yakalandı?

Beren Gökyıldız

17-05/31/beren.jpg

Anne dizisinin sevilen çocuk oyuncusu Beren Gökyıldız, İçerde'nin Sarp'ı Çağatay Ulusoy ile çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı. Minik oyuncu fotoğrafa "Aynı mekanda setimiz olunca..." notunu düştü.

Özcan Deniz

17-05/31/zcan-deniz.jpg

İstanbullu Gelin dizisinde Faruk karakterini canlandıran Özcan Deniz, kişisel Instagram hesabından sette bir nevi özel odaları görevi gören karavanından bir fotoğraf paylaştı. Deniz, fotoğrafın altına "Hayat karavanda geçiyor" yazdı. 

Yıldıray Şahinler

17-05/31/icerde.jpg

İçerde dizisinin Alyanak'ı Yıldıray Şahinler, Aras Bulut İynemli ile çekildiği bir fotoğrafın altına "oynarken zevk alan takım, güzel oyun, güzel sonuç. İşte o kadar. Paslaşmayı bizden daha iyi kim bilebilirdi?" yazdı.

Irmak Örnek

17-05/31/rmak-ornek.jpg

Cesur ve Güzel dizisinde Şirin karakterine can veren Irmak Örnek, çalışma arkadaşları Gözde Türkpençe ve Erkan Avcı ile beraber çektirdiği fotoyu paylaştı. Güzel oyuncu, fotoğrafa " Peki neredeyse hepimizin hesabında bir Erkan Avcı olması? Çünkü o varsa tek çekilemiyorsun arkadaş. Giriyor illa. Bir de beğenmiyor. 100 kere çekiyoruz. Her türlü yakışıklısın Erko. Sıkıntı Yok. Tanıdığım en fotojenik adamlardan biri. Gözde güzellikten ölecek zaten. E ben de bir maşallahınızı alırım." yazdı.

Can Nergis

17-05/31/ianne.jpg

Anne dizisi oyuncusu Can Nergis, oyuncu arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafın altına "Mutlu ekip candır" notunu düştü.

Gizem Karaca

17-05/31/karaca.jpg

İçimdeki Fırtına dizisinden sonra Kara Sevda setlerine transfer olan Gizem Karaca, sette Kiko isimli köpeği ile çekildiği fotoğrafın altına, "Nefesinizi boşa harcamayın. Kiko sette, çalışkandır benim oğlum." yazdı.

Serenay Sarıkaya

17-05/31/screenshot_1.jpg

Çokça konuşulan online dizi Fi'nin güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya, dizinin setinden bir fotoğraf paylaştı. Ekibin mangal yaptıkları görülen fotoğrafın altına, Sarıkaya, "Sette bir bayram havası" notunu düştü.

Seyithan Özdemir

17-05/31/minik.jpg

İçerde dizisindeki Minik rolü ile tanıdığımız Seyithan Özdemir, oyuncu arkadaşları Bensu Soral, Damla Colbay, Uğur Yıldıran, Duygu Sarışın ve Barış Kıralioğlu ile beraber çekilmiş olduğu bir fotoğrafı hesabından paylaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin