resim yok
12 Mayıs 2013 - 00:00

Star TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl'ın dizisinin son transferi ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam oldu.

 

Flaş transferlere devam!


Halit Ergenç ve Meryem Uzerli'nin başrollerinde oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisi flaş transferleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

 

99. bölümde

Sesiyle ve oyunculuğu ile büyük beğeni kazanan Şevval Sam, sevilen dizinin 99. bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak.

 

Türkü seslendirecek


Şevval Sam, Mihrimah Sultan'ın kına gecesinde türkü seslendirecek.

Sam'ın yaşamı

İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda okuyan Sam, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnsaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okudu. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı.

1993-1999 yılları arasında Beşiktaş'ın Sarı Fırtına lakaplı efsane eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı ve bu evliliğinden Tarık Emir adlı oğlu oldu. Şarkıcı Leman Sam'ın kızı olan sanatçı; sade yaşamıyla dikkat çekerken, işi dışında kamera karşısında yer almamaktadır.

Dizi kariyeri

* Süper Baba (Deniz - Derya) (1993-1998, atv): Çengelköy'de bir masal. Fiko, Deniz öğretmen ile yeni bir ilişkiye başlamaya çalışır. Ama hiç umduğu gibi olmaz.
* Feride (Feride) (1996, Star TV): Feride babasını idam ettiren hakim tarafından evlatlık olarak alınır. Evlatlık alındığını öğrenince hayatının dengesi bir an içinde değişir.
* Aşkın Dağlarda Gezer (Kajal) 1999 - 2000 (TGRT): ' İki düşman aşiretin ortasında yetişen bir aşkın öyküsü. Zal ve Kajal'ın mücadelesi.

[reklam]
* Yıldızların Altında (Türkan) 2002 (Show TV): ' Türkan sevdiği erkekten hamile kalır; ama sevdiği erkek bunu bilmediği için Macaristan'a gider. Döndüğünde Türkan'ın zengin bir adam ile evlendiğini öğrenir; halbuki yalandır.
* Karaoğlan' (Ece Sultan) (2002, Kanal D): Bu dizide konuk oyuncu olarak Ece Sultan'ı canlandırmıştır.
* Gülbeyaz (Gülbeyaz) (2002-2003, Kanal D): 2 düşman ailenin torunları birbirine aşık olursa ne olur? Gülbeyaz ile Kadir'in kavuşma hikâyeleri...
* Müjgan Bey (Müjgan - Müjdat) (2004, Show TV): Müjgan istemediği bir adamla evlenmek zorundadır. Ailesini ve konağı kurtarmak ve hayatını rezil etmemek için çaba harcamaktadır. Bir gün aklına müthiş bir fikir gelir. Müjdat...
* Çocuğun Var Derdin Var (Zeynep) (2004-2005, TGRT): 3 çocuklu bir anne sadece çocuklarıyla mı ilgilenir? Ya kocasının da çocuktan farkı yoksa!
* Yine de Aşığım (Ayşe) (2005-2006, atv)
* Yaşanmış Şehir Hikayeleri (Ece Yıldız) (2006, Kanal D)
* Derman' (Dr.Derman Özersoy) (2008, Kanal D)
* Acayip Hikayeler (Müge) (2012, Star TV)

 

 

MERYEM UZERLİ'Yİ KIZDIRAN YORUM! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin