resim yok
08 Ocak 2011 - 00:00

Özel Hayatlar’da Hande Ataizi ve Şencan Güleryüz’ün yakınlaşma sahneleri dikkat çekti...

 

Sanat yönetmenliğini Gencay Gürün’ün üstlendiği Özel Hayatlar isimli tiyatro oyununun basın toplantısı Profilo AVM Tiyatro İstanbul’da gerçekleşti. Rol aldıkları sahnelerin bir kısmını canlandıran Hande Ataizi ve Şencan Güleryüz’ün öpüşme ve yakınlaşma sahneleriyse dikkat çekti. Çok iyi bir oyun sahneleyeceklerini belirten Hande Ataizi ‘Oyunculukta bir takım kurallar olmamalı, baskı olmamalı. Hepimiz oyunculuk eğitimi alıyoruz. Öpüşmem, sevişmem diyemeyiz’ dedi. İki yeni evli çiftin balayı için seçtikleri otelde sürpriz gelişmelerin anlatıldığı oyunda, oyunu yöneten ve aynı zamanda oynayan Cihan Ünal, Hande Ataizi, Şencan Güleryüz ve Burcu Gül Kazbek yer alıyor. Oyun, ABD ve İngiltere’de büyük ilgi görmüştü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin