Şevket Çoruh ve Tuba Ünsal bu projede buluştu!

''Bizim filmin Michael Jackson'ı Dilber Ay'dı...''

resim yok
11 Nisan 2014 - 10:03
Magazin

''Bizim filmin Michael Jackson'ı Dilber Ay'dı...''

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Gül Abus'un yazdığı ve Murat Şeker'in yönettiği 'Hayat Sana Güzel' filmi için önceki akşam Maslak TİM Show Center'da gala yapıldı.

 

KAHKAYA BOĞDU

Başrollerini Şevket Çoruh, Hande Katipoğlu, Tuba Ünsal, Timur Acar ve türkücü Dilber Ay'ın paylaştığı film, seyirciyi kahkahaya boğdu.

Gala öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan film ekibinden Şevket Çoruh;

"Çekimler çok iyi geçti. Bizim filmimizin Micheal Jackson'ı, Dilber Ay Abla'ydı. Çekimler onun sayesinde harika geçti'' dedi.

 

''İYİ BİR GİŞE YAPARIZ SANIRIM''

Yönetmen Murat Şeker ise gişe hakkındaki sorulara şu yanıtı verdi:

''Filmimiz Aralık-Ocak aralığında vizyona girseydi net bir cevap verebilirdim size ama kritik bir dönemde vizyona giriyor, o yüzden net bir şey söyleyemeyeceğim.

Ama Türkiye genelinde en çok izlenen filmler, komedi türünde oluyor.

Bu teze dayanarak iyi bir gişe yapacağımızı söyleyebilirim."[reklam]

FİLMİN HİKAYESİ

Güneydoğu Anadolu'da yaşayan zengin bir ailenin oğlu olan Azmi Yapıcı, karısı ve oğlunun üzerine titreyen iyi bir aile babası, yoğun tempoyla çalışan ve düzgün bir hayat süren çok zengin bir müteahhittir.

Şimdilerde sosyetik yaşama ayak duran eşi Behiye ise Azmi'yi çok sevmekte, kocasını yere göğe konduramamaktadır. Bir de oğlu olan Azmi'nin bu dört dörtlük hayatında her an kafasını kurcalayan tek şey ölümdür. Ölüm korkusu, başedemediği tek şeydir ve ufacık bir sorunda soluğu en yakın arkadaşı Doktor Mustafa'nın yanında alır.

Hastalık hastalığının yanı sıra panik atak nöbetleri de yaşayan Azmi, yine bir gün tahlil sonuçlarını almak için hastaneye gider ve bu kez duyduklarıyla yıkılır: Azmi'nin iki aylık ömrü kalmıştır.

Bu durumdan başta hiç kimseye bahsetmez ve geçmişini düşünmeye başlar; zamanında üzdüğü annesinden helallik almak için yollara düşer. Öte yandan öldükten sonra karısına, oğluna ve şirketlerine ne olacağı da büyük bir sorundur.

Azmi ölmeden önce her şeyi layıkıyla yapmış olmak ve kul hakkı yemeden son nefesini verebilmenin peşine düşer...

 

 

ASLI TANDOĞAN YENİ PROJESİ 'KENDİME İYİ BAK' İLE GELİYOR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin