Şevval Sam Kara Kutu 2. bölümde ayrıldı

Kanal D’nin yeni dizisi Kara Kutu, 17 Mart Salı akşamı 2. bölümüyle ekrana geldi.

resim yok
19 Mart 2015 - 13:16
Magazin

Pana Film’in yeni istihbarat dizisi olan Kara Kutu dizisinde Orhan Kılıç’ın çalıştığı barın sahibi rolünü oynayan ünlü oyuncu Şevval Sam diziye veda etti.

 

Dizide Mehmet’in peşinde olan istihbaratçıların tuttuğu kiralık katiller bar sahibi rolündeki Şevval Sam’ı öldürdü. Dizide konuk oyuncu olarak rol alan Şevval Sam 2. bölümde rol gereği ölerek Kara Kutu’ya veda etti.

 

Dizide başrolleri Orhan Kılıç,  Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Kerem Alışık, Hazım Körmükçü, Hakan Eratik, Barış Bağcı, M. Ali Kaptanlar, Caner Çandarlı paylaşıyor.

 

 

KARA KUTU 2. BÖLÜMDE NELER OLDU

 

Mehmet, karıştığı cinayet yüzünden iyiden iyiye tedirgin olmuştur. Geçmişi hakkında daha fazla bilgi sahibi olarak, olanı biteni kafasında çözmeye çalışır. Mehmet’in rüyasında gördüğü telefon numarası, eşi Canan’a aittir. Fakat henüz Mehmet’in, kime ulaşmaya çalıştığından haberi yoktur.

 

Zeynep, Mehmet’in geçmişine dair detayları Hasan’dan öğrenmeye çalışır fakat duyduğu cevaplar her şeyi daha da karışık hale getirir.

 

Mansur’un öldürülmesi teşkilatta şüphe uyandırır. Olayın üzerine gidilmesi için bir ekip kurulur. Bu sırada Cevahir ve Reşit, durumu örtbas etmek için hummalı bir çalışmaya girişirler.

 

Tekin, Mehmet ve Barış’ın aynı kişi olduğunu fark eder ve böylelikle konu daha çok ilgisini çeker. Adalet ve Salim, Mehmet’i arayan iki kişi tarafından tutsak edilir.

 

Adamlar, aradıkları cevapları bulamayınca ne yapacaklar? Ortaya çıkacak duruma Tekin de şahit olacak ve ne kadar karmaşık bir olayın içinde düştüğünü o an anlayacak. Mehmet, öldürdüğünü düşündüğü birisi için araştırmalarına devam ederken, tanımadığı fakat hep çok yakınında olmuş iki kişiyle karşılaşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin