resim yok
14 Ocak 2014 - 10:10
Magazin

Skandal zengini!

Yaşam koçu Şeyda Coşkun; kazandığı parayla birçok sanatçıyı geride bıraktı.

 

Yaşadığı skandalları paraya çeviren Coşkun; yeni projesiyle 1 ayda en az 250 bin lira kazanacak!

Türkiye'de bazıları gece-gündüz ter döküp zor geçinirken; kimileri de parayı kolay yoldan kazanıyor...

 

Çalıştığı alanda eğitimi ve bilgisi olmamasına rağmen servetine servet katan isimlerden biri de Şeyda Coşkun...

 

Adını Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'un ablası olarak duyuran Coşkun; Hadise ve Gülşen'i zayıflatarak da şöhretine şöhret kattı. Ancak Hadise; Şeyda Coşkun'un kendisine 'sağlıksız diyet programı uygulattığını' açıkladı.

 

O OLAYIN ARDINDAN...

Coşkun; asıl şöhretini ise bir dönem birlikte olduğu hurdacı aşkı Ozan Çelik'in korumalarını gazetecilerin üstüne salması ve Ergin Ataman'la adının karıştığı skandalla yakaladı.

 

Coşkun; bu olayların ardından çalıştığı ünlü isimlere birçok yeni ismi ekledi!

 

YOK BÖYLE ÜCRET!

Ünlü isimlerden aylık 3 bin euro ücret aldığı konuşulan Şeyda Coşkun; şimdi de Sevgililer Günü için 'toplu zayıflama programı' uygulayacağını duyurdu.[reklam]

Coşkun; toplu seminer, 1 aylık diyet listesi ve haftada 1 gün Bebek'te yürüyüşün dahil olduğu program karşılığında bir kişiden 3 bin 540 lira alacak.

 

Şu ana dek 70 kişinin kayıt yaptırdığı program sayesinde Şeyda Coşkun'un 1 ayda en az 250 bin lira kazanacağı tahmin ediliyor.

 

KOCLAR OTELDE

Şeyda Coşkun, geçtiğimiz aylarda yaşam koçluğunu yaptığı Galatasaray Basketbol Takımı koçu Ergin Ataman'ın otel odasına 'yemek götürürken' yakalanıp bir skandala imza atmıştı.

 

BU NASIL UZMANLIK?

Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü'nü bitirmesine rağmen "kendisine diyetisyen diyen" Coşkun'un diyetisyenlik seminerlerine katılmak dışında bu alanda hiçbir eğitimi bulunmuyor.

 

 

WILMA ELLES VE KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN GENÇLİK SIRRI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin