Shades of Blue 3. sezon onayını aldı!

İkinci sezonunun henüz iki bölümünü geride bırakan Shades of Blue için yayıncı kanal NBC elini çabuk tuttu ve Jennifer Lopez & Ray Liotta'lı dramasına üçüncü sezon onayını verdi.

Shades of Blue takipçilerine güzel haber!

SHADES OF BLUE 3. SEZON DETAYLARI

İkinci sezonunun henüz iki bölümünü geride bırakan dizi için yayıncı kanal NBC elini çabuk tuttu ve Jennifer Lopez & Ray Liotta'lı dramasına üçüncü sezon onayını verdi.

Hikayesi, karanlık sırlar barındıran ve dedektif olarak görev yapan bekar bir anneye (Lopez) odaklanan dizinini yeni sezonunun on bölümden oluşacağı belirtiliyor.

İlk sezonunu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.17 reyting ve 5.79 milyon izleyici ortalamaları ile tamamlayan Shades of Blue, ikinci sezonuna ise 1.0 reyting oranı ve 5.253 izleyici ile başladı.

NBC Entertainment Başkanı Jennifer Salke konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Jennifer ve Ray'in yaptığı her şeye çok minnettarız. Harika ekibimiz, oyuncu kadromuz ve yapımcılarımızın sıkı çalışması ve özverileri sayesinde Shades of Blue üçüncü sezon onayına hak kazandı" ifadelerini kullandı.

17-03/20/shades-of-blue.jpg

Adi Hasak'ın yaratıcısı olduğu Shades of Blue'nun oyuncu kadrosunda Jennifer Lopez, Ray Liotta, Warren Kole, Drea de Matteo, Dayo Okeniyi, Vincent Laresca, Hampton Fluker, Sarah Jeffery ve Gino Anthony Pesi gibi isimler rol alıyor.

Showrunner Jack Orman, Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina, Ryan Seacrest ve Nina Wass dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

Bu yenilenme haberi ile birlikte Shades of Blue, NBC'nin 2017-18 sezonunda ekranlara getirmek için yeni sezonlarını onayladığı The Good Place, Superstore ve taze hit draması This Is Us'ın arasına katılmış oldu.

2. SEZON SÜRÜYOR

Universal Television, Nuyorican Productions, EGTV, Ryan Seacrest Productions ve Jack Orman Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizi, sezonun dördüncü bölümü "Daddy's Girl" ile 26 Mart'ta NBC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Shades of Blue" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin