Shadowhunters 2. sezona The Vampire Diaries'tan konuk! 2. sezon fragmanı yayında!

Shadowhunters'ın ikinci sezonu 02 Ocak Pazartesi akşamı Freeform ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

The CW'nun emektar vampirlerinden birisi kamera arkasından da olsa Shadowhunters'ı ziyaret ediyor!

STEFAN'IN YOLU SHADOWHUNTERS SETİNE DÜŞTÜ!

The Vampire Diaries'ın Stefan Salvatore'si Paul Wesley, Freeform'un sevilen dramasının ikinci sezonunda yönetmen koltuğuna oturacak. Bu gelişme, dizinin Cumartesi günü New York Comic Con'da düzenlenen paneli esnasında ortaya çıktı.

Daha önceden The Vampire Diaries'ta iki bölümün yönetmenliğini üstlenen yıldız bu gelişme için özel bir duyuru videosu da hazırladı.

SHADOWHUNTERS 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Alberto Rosende, Matthew Daddario, Emeraude Toubia, Isaiah Mustafa, Harry Shum, Jr; birçok yapımcı ve Mortal Indtruments yazarı Cassandra Clare gibi isimlerin hazır bulunduğu panelde dizinin ikinci sezonunun başlangıç tarihi de ortaya çıktı.

Buna göre dizinin ikinci sezonu 02 Ocak Pazartesi akşamı Freeform ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

16-10/09/shadowhunters.jpg

İZLENME ORANLARI

12 Ocak 2016 tarihinde ekran macerasına başlayan dizi, 13 bölümlük ilk sezonunu 05 Nisan 2016 tarihinde noktalamıştı. Dizi, ilk sezonunu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.41 reyting oranı ve 0.96 milyon izleyici ortalamaları ile tamamlamıştı.

YENİ SEZONDAN İLK FRAGMAN

Cassandra Clare'in Ölümcül Oyuncaklar isimli roman serisine dayanarak ekranlara uyarlanan dizinin yeni sezonuna dair ilk görüntüler de paylaşıldı.

Shadowhunters'ın 2. sezonunu bekleyenlerden misiniz?

'Shadowhunters' 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin