Shadowhunters 3. sezon onayını aldı

Freeform, dizisi Shadowhunters'a 3. sezon onayı verdi.

Berfu Özlen
24 Nisan 2017 - 10:59
Gündem

TVLine'ın haberine göre, Freeform, senelik programlama yaptığı toplantısından 2 gün sonra, dizisi Shadowhunters'ı yenilediğini açıkladı.

Kadroda yeni bir isim!

İkinci sezonunun yarısı hala Toronto, Kanada'da prodüksiyon halinde olan dizi, 2. sezon prömiyerini 5 Haziran'da yapacak. Daha sezon yayınlanmadan bir sonraki sezon için onay alan dizi, ayrıca Game of Thrones ile tanınan aktör Will Tudor'u da kadrosuna dahil etti. Tudor, Cassandra Clare'in romanlarından uyarlanan dizide Sebastian isimli bir karakteri canlandıracak.

"Her şeye kendi dokunuşlarımızı katıyoruz"

Dizinin yapımcısı Todd Slavkin, yeni karakter ile ilgili; "Karaktere kendi dokunuşlarımızı kattık" dedi ve ekledi, "Tüm bölümlerimizde de görebileceğiniz gibi, her şeye biraz kendi dokunuşumuzu katıyoruz." 

2. sezonu yayında olan Shadowhunters'ın son bölümü Mart'ta yayınlandı. Yeni bölüm ise "Mea Maxima Culpa" ismiyle 5 Haziran'da ekranlara gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin