Shameless 8. sezon onayını aldı!

Premium kablolu kanal Showtime, sevilen dizisi Shameless için resmi 8. sezon onayını verdi.

Volkan Küçükel
20 Aralık 2016 - 00:05
İptal - Onay

Gallagher ailesiyle bir sezon daha geçirmeye hazır mıyız?

SHAMELESS'A RESMİ YENİ SEZON ONAYI

Beklenen haber resmileşti ve premium kablolu kanal Showtime, Shameless için resmi 8. sezon onayını verdi.

Mayıs ayında çekimlerine başlanacak sekizinci sezon diğer tüm sezonlarda olduğu gibi 12 bölümden oluşacak. Onay haberi Emmy Rossum ile yapımcılar arasındaki maaş krizinin çözülmesinin beş gün sonrasında ve duygu yüklü yedinci sezon finalinin bitiminden saatler sonra geldi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde basında çıkan haberlerde dizinin yapımcılarının sekizinci sezon hazırlıkları kapsamında oyuncularla yeni sözleşme için masaya oturduğu ancak Emmy Rossum'un, dizide Frank Gallagher karakterini canlandıran William H. Macy'den az olan ücretinde düzeltilme yapılmasını istemesi nedeniyle oyuncuyla olan görüşmenin çıkmaza girdiği bildirilmişti. Ancak yoğun görüşmelerin ardından iki tarafın anlaşmaya vardığı belirtilmişti. Aktris bu gelişmeyi şahsi sosyal medya hesabından "Fiona Gallagher'ı oynamak hayatımın en büyük ayrıcalıklarından biri olmuştur. Shameless ailemle birlikte devam edecek olmamdan dolayı çok mutluyum! Mayıs ayında çalışmak için geri dönme zamanı!" ifadeleriyle duyurmuştu.

İSTİKRARLI REYTİNGLER

Kanalın en uzun soluklu dizisi durumundaki Shameless istikrarlı ekran performansıyla alkışı hak ediyor. Showtime, yeni sezon duyurusunda Shameless'ın yedinci sezonunun dizinin en yüksek izlenme oranlarını elde ettiği sezon olduğunu da not düştü.

16-12/19/shameless.jpg

Paul Abbott tarafından yaratılan aynı isimli İngiliz dizisinden Amerikan televizyonlarına John Wells tarafından uyarlanan dizinin yapımcı kadrosunda Nancy M. Pimental, Christopher Chulack, Krista Vernoff, Etan Frankel ve Sheila Callaghan yer alıyor.

Rossum ve Macy dışında Jeremy Allen White, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Cameron Monaghan ve Isidora Goreshter oyuncu kadrosunda yer alan isimler. Yedinci sezonda Noel Fisher, Chloe Webb, Sharon Lawrence, Tate Ellington, Ruby Modine, Arden Myrin, June Squibb, Alicia Coppola ve Pasha Lychnikoff gibi konuk isimleri de gördük.

8. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bonanza Productions, John Wells Productions ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin sekizinci sezonu için alıştığımız üzere biraz bekleyeceğiz! Yeni sezon bölümleri 2017'nin sonbahar döneminde Showtime ekranlarına gelmeye başlayacak.

Yeni sezon onayı hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizi sizce ne zaman final yapmalı?

'Emmy Rossum - Single Fiona':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin