Shameless ve House of Lies'ın yeni sezonları ne zaman başlıyor?

Episodes, Shameless ve House of Lies Ne Zaman Başlıyor?

resim yok
01 Ağustos 2013 - 13:59
Magazin

Episodes, Shameless ve House of Lies Ne Zaman Başlıyor?
 

Prömiyer tarihleri


Showtime yeni yılla birlikte ekrana geri dönecek beş dizisi için prömiyer tarihlerini duyurdu.

Kanal, öncelikle bünyesindeki dizilerden Californication, Shameless ve Episodes'ın yeni sezon prömiyer tarihlerini yaptığı yazılı basın açıklaması ile duyurdu.

 

Her üç dizi...

Yapılan açıklamaya göre her üç dizi, 12 Ocak 2014 tarihinde ekranlara geri dönerlerken, Pazar akşamları izleyicileriyle buluşmaya devam edecekler.

Pazar akşamlarının yayın akışı şu şekilde olacak:

Shameless 4. sezon (9 p.m.)

House of Lies 3. sezon (10:00)

Episodes 3. sezon (10:30)

Chicago'nun varoş bir semtinde geçen, altı çocuk ve bir bekar babadan oluşan Gallagher ailesinin zaman zaman komik, çoğu zamansa yürekleri burkan hayatlarının anlatıldığı aynı isimli BAFTA ödüllü İngiliz dizisinin Amerikan versiyonu olan Shameless dördüncü sezonuyla da bizlerle olmaya devam edecek. Dizi; Emmy ödüllü aktör William H. Macy (Frank), Emmy Rossum (Fiona), Justin Chatwin (Steve), Cameron Monaghan (Ian), Jeremy Allen White (Lip) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduruyor.
[reklam]
Matthew Carnahan'ın yaratıcısı olduğu; Don Cheadle (Marty Kaan), Kristen Bell (Jeannie Van Der Hooven), Ben Schwartz (Clyde Oberholt), Josh Lawson (Doug Guggenheim) gibi isimlerin başrollerini paylaştığı ve iş dünyasında yer alan firmalara yönetim danışmanlığı hizmeti veren bir ekibin maceralarını izlediğimiz House of Lies ise üçüncü sezonuyla ekranlara geri dönecek.

Geceyi Shameless açarken, onu takiben House of Lies ve son olarak Episodes ekranlara gelecek.

 

Ayrıca...

Bu üç diziye ek olarak Showtime, Tom Kapinos'un yaratıcısı olduğu ve David Duchovny'nin 7. sezonuyla geri dönecek dizisi Californication ve Nurse Jackie için de Nisan ayını prömiyer tarihi olarak duyurdu.

Prömiyer tarihlerinin duyurusu Showtime Eğlence Bölümü Başkanı David Nevins tarafından yapıldı.

 

 

THE CW'DAN PRÖMİYER TARİHLERİNDE DEĞİŞİKLİK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin