Shameless'a 6. sezon onayı çıktı!

'Shameless' takipçilerinin keyfine diyecek yok!

resim yok
13 Ocak 2015 - 15:49
İptal - Onay

Son dönemde ülkemizde 'Utanmazlar' ismiyle uyarlanması gündemde olan Amerikan dizisi 'Shameless' takipçilerini bu aralar mutlu edecek gelişmeler yaşanıyor.

Geride bıraktığımız hafta sonu beşinci sezon prömiyeriyle Showtime ekranlarında izleyicilerinin özlemini dindiren diziden bir güzel haber daha geldi.


Dizinin 6. sezon onayını aldığı açıklandı.

 

YENİ SEZON MÜJDESİ

Televizyon Eleştirmenleri Derneği (Television Critics Association) etkinlikleri kapsamında açıklamalarda bulunan kanal başkanı David Nevins yeni sezonun müjdesini şimdiden dizi takipçileriyle paylaştı.

Nevins, yaptığı açıklamada:

''Beş sezon boyunca izleyicilerimizin göstermiş olduğu sadakat ve eleştirel beğeniler diziyi televizyona damga vuran yapımlarımızdan biri haline getirdi. Yazarlarımız ve aktörlerimizin harika birleşimi sayesinde televizyon dünyasında eşsiz bir gösteri oluşturmayı başardık.''

 

İLK DETAYLAR

Yeni sezonla ilgili ilk detaylar ise şöyle:

* İlk beş sezonu için 12 bölümlük sipariş verilen dizinin altıncı sezonu için de aynı tarife uygulandı. Buna göre 6. sezon 12 bölümden oluşacak.[reklam]

* Altıncı sezonunun 2016 senesinin başlarında ekranlara gelmesi planlanıyor.

 

GEÇEN SEZON KENDİ REKORUNU KIRMIŞTI

BAFTA ödüllü aynı adlı İngiliz dizisinin Amerikan versiyonu olan 'Shameless' geride bıraktığımız sezon tüm platformalar değerlendirmeye alındığında haftalık 5.7 milyonun biraz üzerinde bir izleyici ortalaması yakalayarak en başarılı sezonunu geçirmişti.

 

5. SEZON SÜRÜYOR

Emmy Rossum, William H. Macy dışında Jeremy Allen White, Cameron Monaghan, Emma Kenney, Ethan Cutkosky, Joan Cusack, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Greenwell ve Noel Fisher gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin beşinci sezonu geride bıraktığımız Pazar akşamı ekranlara gelen 'Milk of the Gods' isimli bölümle başladı.

Dizi, sezonun ikinci bölümü 'I'm the Liver' ile 18 Ocak'ta Showtime ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

 

'HAPPYISH'

Kablolu televizyon kanalı Showtime ayrıca, daha önceden pilot bölümünü onayladığı Happyish dizisi için 10 bölümlük ilk sezon onayını da duyurdu.

 

 

72. ALTIN KÜRE ÖDÜLLERİ KAZANANLARI LİSTESİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin