Sherlock 3. sezondan yeni fragman yayında!

Sherlock 3. sezondan yeni fragman yayında!

resim yok
09 Aralık 2013 - 16:40
Magazin

BBC One'dan geçtiğimiz günlerde gelen resmi açıklamayla merakla beklenen dizi Sherlock'un 3. sezon başlangıç tarihi belli olmuştu.

Sir Arthur Conan Doyle'un kahramanını günümüze taşıyan BBC One'ın sevilen dizisi Sherlock'un ikinci sezonunun ardından gözler üçüncü sezona çevrilmiş durumda.

Dizinin 3. sezonu 01 Ocak 2014 tarihinde izleyicilerle buluşacak ve dizi, ''The Empty Hearse'' isimli bölüm ile açılışı yapacak.

 

YENİ FRAGMAN

Sezonun ekranlara gelme tarihi yaklaştıkça tanıtım videoları daha sıklıkla gelmeye başladı.

 

Yazımızın sonunda 3. sezonun 1 dakikalık tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

 

BÖLÜMLER

Sezon The Empty Hearse' dışında Stephen Thompson'ın 'The Sign of Three' ve Steven Moffat'ın sezon finali bölümü 'His Last Vow' isimli bölümleri içerecek.

 

SEZON TAKVİMİ

Sezon takvimi ise şu şekilde:

S03E01 - 01 Ocak 2014
S03E02 - 05 Ocak 2014[reklam]

S03E03 - 12 Ocak 2014

Dizi, Amerika'da ise PBS kanalında 19 Ocak 2014 tarihinden itibaren izleyicilerle buluşacak.

Dizinin uygulayıcı yapımcılarından Rebecca Eaton geçtiğimiz aylarda Collider'a yaptığı açıklamada Sherlock'un her zaman üç bölümden oluşan sezonlara sahip bir seri olacağını ifade etmiş; Steven Moffat ve Mark Gatiss ikilisinin senaryosunu hazırladığı Sherlock'un çok uğraş gerektirdiğini, Moffat'ın aynı zamanda Doctor Who üzerinde de çalıştığını, ekibin bu projeler dışında da yapımlarla ilgilenebileceğini, örnek olarak Moffat'ın geçmiş dönemde The Adventures of Tintin filmi için çalıştığını belirtirken, bu sebeplerden dolayı dizinin sezonlarının üç bölümden fazla olmasının zor olduğunu söylemişti.
 

 

WRITERS GUILD AWARDS 2014 ADAYLARI DUYURULDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin