Sherlock yılbaşı tatilinin en çok izlenen programı oldu!

Ekranlara dönüşüyle birlikte yine oldukça konuşulan Sherlock'un yeni sezon reytingleri de net olarak ortaya çıktı.

Volkan Küçükel
10 Ocak 2017 - 01:30
Reyting

Ve merakla beklenen Sherlock'a yeni yılla birlikte kavuştuk. Hatta sezonlarının kısa olması nedeniyle bir veda vakti daha yaklaşıyor bile! Dönüşüyle yine oldukça konuşulan dizinin yeni sezon reytingleri de net olarak ortaya çıktı.

YILBAŞI TATİLİNİN EN ÇOK İZLENENİ 'SHERLOCK'

Sherlock'un dördüncü sezonunun açılış bölümü İngiliz televizyonlarında tüm kanallar göz önüne alındığında yılbaşı tatili döneminin en çok izlenen programı oldu.

REYTİNG ORANLARI

"The Six Thatchers" isimli bölüm 11.3 milyon izleyici ekran başına çekerken, yeni yılın ilk gününde tüm programlar içinde %37.8'lik bir izlenme payı elde etti.

Geçtiğimiz sezonun ilk bölümü BBC One ekranlarında 12.72 milyonluk bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmişti. Geçen senenin özel bölümü "The Abominable Bride" ise 11.64 milyonluk bir kitleyi ekran başına çekmişti.

Sherlock yapımcılarından Sue Vertue konuyla ilgili yaptığı açıklamada "The Six Thatchers bölümünün yeni yılın ilk günü ve geride bıraktığımız hafta boyunca 11 milyon kişi tarafından takip edilmesi kesinlikle heyecan verici. Bizleri destekleyen hayran topluluğuna inanılmaz müteşekkiriz" ifadelerini kullandı.

17-01/10/sherlock-1.jpg

BBC kanalı adına açıklamalarda bulunan Charlotte Moore ise "Sherlock, BBC One için bir mücevher ve Noel döneminde en çok izlenen prgram olması bana heyecan veriyor. Her yeni sezon ile birlikte çıtayı yükseltmeye devam eden yaratıcı dehalar Steven Moffat ve Mark Gatiss'e ne kadar övgüde bulunsak az" şeklinde konuştu.

SEZON FİNALİ YAKLAŞIYOR

Geride bıraktığımız hafta sonunda "The Lying Detective" ile yeni sezonunun ikinci bölümünü de geride bırakan Sherlock, Steven Moffat ve Mark Gatiss ikilisinin senaryosunu yazıp Ben Caron'ın yönetmenliğini üstlendiği dördüncü sezon finali olan "The Final Problem" ile 15 Ocak Pazar akşamı BBC One ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

'Sherlock' 4. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin