resim yok
28 Şubat 2013 - 00:00

Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız, Show TV'nin ana haber bülteninden önce yayına almaya karar verdiği sit-com dizi, yayından kaldırıldı.. 

 

'Oldu Teşekkürler Garbın Afakı' isimli komedi dizisi, ilk bölümünün ardından yayından kaldırıldı.


 

Daha önce Show TV'de her akşam ana haber öncesi kısa skeçler halinde yayınlanan Oldu Teşekkürler, dizi haline getirilmişti.

 

27. SIRADA YER ALDI

 

Süreç Film'in yapımcısı olduğu Oldu Teşekkürler, geçen Cumartesi Show TV'de ilk bölümüyle yayınlanmıştı. İlk yayın gününde, Total'de 34., AB grubunda ise 27. sırada yer alan dizi, kanal yönetimi tarafından yayından kaldırıldı.

 

BEKLENTİLERİ KARŞILAMADI

 

Oldu Teşekkürler ekibi, dizinin kaldırıldığını Twitter hesabından takipçilerine duyurdu. Açıklamada, dizinin gelecek bölümlerdeki tarzlarıyla ilgili olarak Show TV'yle beklentilerin örtüşmediği ve bu nedenle yayından kaldırıldığını belirtildi.

 

Oldu Teşekkürler ekibinin yaptığı açıklama şu şekilde: "Çoğunuzun bildiği gibi, birkaç gün önce Garbın Afakı adlı komedi dizimizin ilk bölümüyle televizyon izleyicisinin karşısına çıktık. Dizimiz başlamadan önce günlük rating sıralamasında 69'uncu sırada olan kanalı, 35 basamak birden yükselterek totalde 34'üncü sıraya çıkardık. AB grubunda da 27'inci olarak bitirdik. Hemen hemen tamamı hiç tanınmamış oyunculardan oluşan bir kadroyla, daha ilk bölümde. Fakat üzülerek bildiririz ki, Oldu Teşekkürler Garbın Afakı devam etmeyecek. İşbirliğinin devamı için, televizyon kanalıyla ortak bir paydaya varamadık. Bu kararımızın tamamen iş konusundaki fikir ayrılıklarından kaynaklandığını açıkça belirtmek isteriz. Garbın Afakı'nın devam bölümlerinin tarzıyla ilgili olarak, Show TV'yle beklentilerimiz örtüşmedi. Bu durumu son derece normal karşılıyoruz. Çünkü sosyal medyanın ve televizyonun bambaşka dinamikleri olduğunu çok iyi biliyoruz. Bize kucak açtıkları için Show TV ailesine teşekkür ediyoruz. Yepyeni işlerde tekrar görüşene kadar, hepinize oldu teşekkürler."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin