Show TV bir dizisini daha bitirdi!

Ezra dizisinden sonra flaş bir karar daha…

resim yok
06 Ocak 2015 - 17:32
İptal - Onay

Show TV bir diziyi daha bitirdi!

 

Reyting canavarının son kurbanı hangi dizi oldu?

Ezra dizisinden sonra flaş bir karar daha…

 

İşte detaylar:

 

ROMAN HAVASI'NDAN ERKEN VEDA!

Show TV'nin yeni dizilerinden Roman Havası sona erdi!

 

ELEŞTİRİ ALIYORDU

Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği; başrollerini Oya Başar, Cezmi Baskın, Petek Dinçöz, Levent Ülgen ve Günay Karacaoğlu gibi isimlerin paylaştığı Roman Havası, ilk bölümüyle reytinglerde çok iyi bir başlangıç yapsa da eleştirilerin de odağı olmuştu.

 

GÜN DEĞİŞTİRMİŞTİ...

Daha sonra bir türlü istediği reytingleri alamayan dizi gün değiştirmiş ve Cumartesi akşamı saat 21.45'e kaydırırılmıştı.[reklam]

REYTİNGLER KÖTÜ GİDİNCE

Son gelen reytinglerde kötü çıkınca dizi sona erdirildi.

 

KADRODA KİMLER VARDI?

Roman Havası'nın yönetmen koltuğunda Hakan Arslan otururken, senaryosunu ise Fethi Kantarcı ve Barkın Şenüren kaleme alıyordu.

Dizinin başrol oyuncuları arasında; Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip Erdal, Mesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün ve Goncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyordu.

 

 

MERYEM UZERLİ HANGİ İSİMLE BİRLİKTE OYNAMAK İSTİYOR?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin