Show TV tüm dizilerini bitiriyor!

Show TV tüm dizilerini bitiriyor!

resim yok
03 Mart 2014 - 13:57
Magazin

Show TV tüm dizilerini bitiriyor!

 

Neden mi?

Vatan Gazetesi yazarı Oya Doğan bugün ilgi çekici bir konuyu köşesine taşıdı.

İşte o yazı:

 

ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL!

''Show TV'yi anlamak mümkün değil! Kanal yeni sahibine Temmuz ayında geçti ve iyi işleri transfer etti. Kısa sürede iyi bir prototip oluşturamamaktan çoğuna veda etti. Benim İçin Üzülme en çok reyting alan dizisiydi. Ancak Ocak ve Şubat ayında reklam alamadığı için diziye ara verdi. Sonunda da en çok reyting aldığı dizisine veda etme kararı aldı. Kanalın diğer reyting alan dizisi Dila Hanım'dı. İki kez diziyi bitirme kararı verip sonrasında vazgeçti.

Ama son vazgeçişini gerçekleştiremeyecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz hafta Adını Kalbime Yazdım dizisini de 20'nci bölümde bitireceği ortaya çıktı. Anlaşılır gibi değil. Kanalın transfer etmediği ve her hafta reytingini yükselten tek dizisiydi. Ama 5.50 reytinge ulaştığı hafta gün değişikliğine gitti ve dizinin reytinglerinde düşüş yaşandı. Cumartesi 22.00'den sonra yakaladığı izleyici kitlesini kaçırmak için adeta kanal elinden geleni yaptı. Dizi, Pazar 20.00'ye alındı. Orada da kanalın yüksek reytingli işlerinden biri olmaya devam etti. Ama kanal final kararı aldı. Bu arada gün ve saat değişikliklerinden nasibini alan Aşk Ekmek Hayaller de final yapıyor.

 

REKLAM ALAMIYOR

Sevdaluk için tehlike çanları çalıyor. Sektörde üç bölüm sonra final yapacağı konuşuluyor. Her Sevda Bir Veda hızlıca toparlanarak finale gidiyor. Sadece yeni transfer olan Fatih Harbiye devam ediyor. Farkındaysanız, kanalın hiçbir dizisi kalmıyor.

 

Neden mi? Sektörde dedikodu bitmek tükenmek bilmiyor. İddialara göre, Show TV hiçbir yapımcıya para ödeyemiyor. Siyasette olan kaos reklam gelirini de engelliyor. Özellikle 'Alo Fatih' skandalı nedeniyle kanal reklam alamıyor. Bir diziye ödeyeceği paranın yüzde 25'inin bile maliyetini çıkaramıyor. O nedenle kanal tüm dizilerini bitirme kararı almış. Bundan sonra filmlerle devam edecekmiş. Diğer taraftan kanalda başlayacak yeni dizilerin akıbetinin ne olacağı ise muamma.[reklam]

Hep söyledim ve söylemeye devam edeceğim. Show TV, bu yanlış politikalarla zor ayakta kalır. İzleyici tepkili, reklamcılar tepkili, yapımcılar tepkili… Böyle devam ederse kanal yayınlayacak iş bulamayacak.

 

ENGİN AKYÜREK'İ İZLEMEK!

Türkiye’nin Yıldızları yarışmasının birincisi oldu Engin Akyürek. Ardından Yabancı Damat'ta rol aldı. Ama hiç şüphe yok ki, Türk televizyon tarihinin en iyi karakterlerinden biri olan Mustafa'yla akıllara kazındı.

 

Meral Okay'ın kaleminden Bir Bulut Olsam dizisinde amcasının kızına sevdalı, epilepsi hastası Mustafa'ya hayat vermişti. Bir başrol düşünün, her türlü kötülüğü yapan ama aşkıyla temizlemeye çalışan…

 

O dönem için zordu ve dizi 29 bölüm sürdü. Daha sonra Fatmagül'ün Suçu Ne'de izledik Akyürek'i. Şimdi de Kara Para Aşk'la geliyor. Dizi 12 Mart'a ertelendi. Akyürek, potansiyeli çok yüksek bir oyuncu. Umarım, Kara Para Aşk dizisinde de bize sadece bir jön değil, karakter olmasının lezzetini yaşatır.

 

 

BİR DİZİ DAHA VEDA EDİYOR! BU SEFER SEBEP FARKLI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin