Show TV yeni sezonda yeni dizileriyle iddialı!

'İlklerin Kanalı' Show TV'de yeni sezon başlıyor!

resim yok
27 Ağustos 2014 - 11:38
Magazin

Show TV'de yeni sezon başlıyor!

 

2014-2015 tanıtım videosu yayınlandı.

 

'İlklerin Kanalı' Show TV'de yeni sezon başlıyor!

Yeni sezonda gündüz kuşağında Alişan ve Çağla Şikel Altuğ'un sunumuyla ekrana gelen Her Şey Dahil, Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun jurisinde bulunduğu, backstage'inde Uğurkan Erez'in yer aldığı Öykü Serter'in sunumuyla yayınlanacak olan 'Bu Tarz Benim' ve 01 Eylül'de saat 16.00'da yeniden Show TV'de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan 'Seda Sayan Show' ile hafta içi her gün gündüz kuşağında izleyici karşısına çıkacak!

 

DİZİLERİYLE DE İDDİALI

- Yılanların Öcü,

 

- Ah Neriman,

 

- Fatih Harbiye,

 

- Çiçek gibi iddialı dizileriyle de ön plana çıkmaya hazırlanan Show TV, Güldür Güldür Show adlı tiyatro şov programı da yeni sezonuyla izleyicisiyle buluşacak![reklam]

'PEPEE'

Geçtiğimiz haftalarda sezon arası veren çocukların severek izlediği 'Pepee' Eylül'den itibaren hafta içi her gün Show TV'de yayınlanacak. Çocuklar Pepee ile Show TV'de büyümeye devam edecek!

 

YENİ YAYIN DÖNEMİ SLOGANI

Milli takım maçları ve TV'de ilk kez yayınlanacak olan filmler kuşağı ile de izleyici karşısına çıkacak olan Show TV'nin yeni yayın dönemindeki sloganı ise 'Hayat Show'la Güzel' oldu!

İşte Show TV'nin 2014 - 2015 yeni yayın dönemi tanıtım filmi:
 

 

'YILANLARIN ÖCÜ' 1. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin