Show TV'nin bir dizisi daha yayından kalkıyor!

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor...

resim yok
04 Kasım 2013 - 12:33
İptal - Onay

Bir dizi daha ekranlara erken veda ediyor!

 

İşte detaylar:

 

FİNAL BÖLÜMÜ BUGÜN

Show TV ekranlarında yayınlanan Bebek İşi dizisi 04 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak olan final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Nurgül Yeşilçay'ın başrolünde oynadığı Bebek İşi, yaz sezonunda Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı.

 

REYTİNGLERİ KÖTÜ GİDİNCE...

Reyting yarışında istenilen seviye gelemeyen dizi ekranlara veda ediyor.

 

DEDEKTİF OLACAK

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın Bebek İşi'nden sonra 'The Killing' dizisinin Türkiye uyarlamasında bir dedektifi canlandıracağı öğrenildi.

 

RTÜK'LE DE ARASI İYİ DEĞİLDİ!

RTÜK'ün üç aylık raporuna göre Pis Yedili, Bebek İşi ve Şefkat Tepe dizileri gençleri ve çocukları olumsuz etkilediğinden, spor programları da küfür ve argolu konuşmalardan şikâyet almıştı.

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) gelen şikâyetler çerçevesinde hazırladığı üç aylık raporda, ilginç istatistikler belirlemişti.

Buna göre, yüzde 13 oranında Pis Yedili, yüzde 7 oranında Bebek İşi ve yüzde 6 oranında Şefkat Tepe adlı drama dizileri çocuk ve gençlerin olumsuz etkilenmesine yol açtığı gerekçesiyle şikâyet edilmişti.

 

DİZİ HAKKINDA

Türkiye'deki bütün bebekler konuşacak, hem de doğar doğmaz![reklam]

Bir kadın ve bir erkek; bol didişmeli ama aşk dolu bir evlilik... Bu evliliğe bir de bebek eklenirse harika olur, değil mi?

Tıpkı hepimizin hayal ettiği gibi; evli, mutlu, çocuklu!.. Başlangıçta evet, belki...

Ama bir de işin gerçeğine bakalım:

Senaryosunu Murat Gürvardar’ın yazdığı Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar’ın başrollerini paylaştığı ‘Bebek İşi’ Show TV’de... Nevra Serezli, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Bora Akkaş gibi usta oyuncuların da yer aldığı dizinin sürpriz ve gizli bir kahramanı daha var: Yankı bebeğe sesiyle hayat veren, ünlü oyuncu Erkan Can...

Bebek İşi’nde, genç bir çiftin, bebekleri Yankı’nın dünyaya gelmesiyle değişen hayatları, bebeğin gözünden ve hayal dünyasından oldukça esprili, eğlenceli bir dille anlatılıyor.

 

 

'BEBEK İŞİ' SON HAFTASINDA NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin